Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a VIII-a a Ligii I, primul pentru antrenorul Gheorghe Mulţescu de când a redevenit antrenorul grupării prahovene.

482 afișări
Imaginea articolului Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-2, în Liga I

Liga I: Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-2 (Imagine: Razvan Chirita/ Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Tamuz '28, '59. Pentru Steaua au înscris Chipciu '14, Keşeru '17 şi Varela '73.

0-1: Chipciu a deschis scorul cu un şut de la aproximativ 25 de metri

0-2: Keşeru a înscris cu capul, după o centrare a lui Sânmărtean

1-2: Tamuz a redus din diferenţă cu un şut din interiorul careului mic, după o centrare a lui Priso

2-2: Acelaşi Tamuz a marcat de la aproximativ 6 metri, tot după o pasă de la Priso

2-3: Varela a trimis în plasă mingea respinsă de Pecanha la un şut al lui Rusescu.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Geraldo, Gerson (Satli '46), Fanchone - De Lucas, Mustivar - Nepomuceno (Astafei '57), Marinescu (Gallegos '80), Priso - Tamuz. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Steaua: Arlauskis - Papp, Szukala, Varela, Latovlevici (Toşca '61) - Prepeliţă, Sânmărtean - Ad. Popa, Rusescu (Breeveld '83), Chipciu - Keşeru (Stanciu '70). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Cartonaşe galbene: Gerson '10, Astafei '58 / Ad. Popa '19, Szukala '80

Meciul a fost arbitrat de Cristian Balaj, ajutat la cele două linii de Sebastian Gheorghe şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă a fost Iulian Călin, iar observatori Dan Victor Berbecaru şi Octavian Goga.

Partida a început cu aproximativ nouă minute întârziere, din cauza torţelor aruncate de suporterii celor două formaţii. Fanii au mai aruncat cu torţe pe parcursul meciului.

De asemenea, în tribune au avut loc incidente între suporteri.

În minutul 50, crainicul stadionului a făcut un apel la spectatori, cerându-le acestora să nu mai arunce cu materiale pirotehnice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici