STEAUA a învins Rapid, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Cupei Ligii. Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partidă

Formaţia Steaua s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii-Adeplast, după ce a învins, sâmbătă, pe stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Rapid, într-un meci contând pentru optimile competiţiei.

875 afișări
Imaginea articolului STEAUA a învins Rapid, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Cupei Ligii. Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partidă

STEAUA a învins Rapid, scor 2-1, şi s-a calificat în sferturile Cupei Ligii. Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partidă (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat Keşeru '8, '49 (penalti), iar pentru Rapid a înscris Selagea '24.

1-0: Keşeru a marcat după o minge greşită de Drăghia

1-1: Selagea a marcat de pe partea stângă după pasa lui Al. Coman

1-2: Keşeru a tranformat un penalti acordat după un fault al lui Iacob la Neagu

Rapid Bucureşti: Drăghia - Tînc, Lung, Iacob, M.Stoica - Al. Coma, Săndulescu (Negru '46), Păun, Selagea (Martin '61)  - Ciolacu, Pancu. Director tehnic: Marian Rada

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Pham (Prepeliţă '77), Aldea, Filip, Toşca - Neagu, Stanciu (Râpă '65) - Grădinaru, Vâlceanu, Pîrvulescu (Chipciu '72) - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă

Cartonaşe galbene: Săndulescu '29, Mişa '43 (aflat pe banca de rezerve), Negru '56, Coman '59 / Pîrvulescu '59, Grădinaru '87

Meciul a fost arbitrat de Adrian Cojocaru, ajutat de Marius Marchidanu şi George Neacşu. Rezervă a fost Daniel Haidiner.

Observatori au fost Augustus Constantin şi Marcel Vasile.

În partea secundă a meciului, Paul Pîrvulescu şi Alexandru Coman au avut un conflict, stelistul împingându-l pe rapidist, care a căzut. Arbitrul Cojocaru a decis să-i sancţioneze pe ambii jucători cu cartonaşul galben.

La meci au asistat aproximativ 3.000 de spectatori.

Jucătorii Pham, Toşca şi Aldea au evoluat primul meci oficial pentru Steaua.

Antrenorul brazilian Ze Maria a asistat la partida Rapid-Steaua alături de Angelo Massone, iar Renzo Rossi a declarat că fostul jucător al echipei Inter Milano va prelua conducerea tehnică a grupării giuleştene în cazul în care investitorul italian va deveni noul patron.

"Domnul Massone a vorbit cu Ze Maria, iar acesta a acceptat să vină la acest meci, să vadă echipa. În cazul în care domnul Massone devine proprietarul clubului, Ze Maria va fi antrenorul echipei", a declarat Renzo Rossi.

Incidente între fanii rapidişti înainte de meciul cu Steaua

Patru persoane au fost conduse la secţia de poliţie, după un scandal iscat între două facţiuni ale galeriei echipei Rapid, sâmbătă, înaintea meciului cu Steaua, din Cupa Ligii-Adeplast, a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache.

''Înaintea derbiului Rapid - Steaua, pe strada 9 mai din Cartierul Giuleşti, între două facţiuni ale galeriei rapidiste, s-a iscat un scandal. Suporterii rapidişti au aruncat cu pietre, patru maşini fiind avariate. Ca urmare a acestui conflict, patru persoane au fost conduse de lucrători ai Poliţiei Capitalei care au ajuns primii la locul faptei la secţia 20 pentru continuarea cercetărilor", a declarat Enache.

La meciul de pe stadionul Giuleşti - Valentin Stănescu asistă aproximativ 3.000 de fani giuleşteni, măsurile de securitate fiind asigurate de circa 250 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici