Steaua a remizat cu CSMS Iaşi, scor 1-1, în etapa a 26-a a Ligii I. Formaţia antrenată de Napoli ratează prezenţa în playoff în urma acestui rezultat

Steaua Bucureşti, locul 4 în clasament, a remizat în partida de pe teren propriu cu CSMS Iaşi, locul 7 în campionat, scor 1-1, sâmbătă, în etapa a 26-a din Liga 1 de fotbal.

914 afișări
Imaginea articolului Steaua a remizat cu CSMS Iaşi, scor 1-1, în etapa a 26-a a Ligii I. Formaţia antrenată de Napoli ratează prezenţa în playoff în urma acestui rezultat

Steaua a remizat cu CSMS Iaşi, scor 1-1, în etapa a 26-a a Ligii I. Formaţia antrenată de Napoli ratează prezenţa în playoff în urma acestui rezultat (Imagine: Alexandru Dobre/Mediafax Foto)

Au marcat: Stanciu 46' / Golubovic 25'.

0-1: Andrei Cristea centrează excelent în careu, între Varela şi Niţă, iar Golubovic apare şi împinge mingea în poartă.

1-1: Marica trece de doi adversari apoi pasează decisiv către Stanciu, care şutează pe lângă Grahovac.

În urma acestui rezultat, CSMS Iaşi ratează calificarea în play-off şi termină sezonul regulat pe locul 7, cu 37 de puncte.

Steaua: Niţă - Enache (Râpă 72'), Papp, Varela, Toşca - Pintilii, Filip (Muniru 46') - Popa, Stanciu (Gebhart 79'), Chipciu - Marica. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

CSMS Iaşi: Grahovac - I. Voicu, Ciucă, Mihalache, Ţigănaşu - Viveiros (Llullaku 71'), Creţu, V. Gheorghe (Onduku 71'), Bole (Piccioni 83')- A. Cristea, Golubovic. Antrenor: Nicolo Napoli.

Cartonaşe galbene: Varela 24', Chipciu 28', Enache 47', Toşca 49', Pintilii 60' / Golubovic 26', Creţu 30', Ţigănaşu 42', Grahovac 45'.

Cartonaşe roşii: -.

Arbitri: Cristian Balaj, Alexandru Cerei, Ciprian Florin Danşa; rezervă: George Rădulescu.

Observatori: Corneliu Fecioru, Octavian Goga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici