STEAUA a remizat cu OŢELUL Galaţi, scor 2-2, în ultima etapă a Ligii I. "Roş-albaştrii" au primit medaliile şi tricourile de campioni - GALERIE FOTO

Fotbaliştii echipei Steaua au primit medaliile şi tricourile de campioni, marţi seară, într-o festivitate pe Arena Naţională, acestea fiind înmânate de Ilie Năstase, Larisa Iordache şi Octavian Bellu.

752 afișări
Imaginea articolului STEAUA a remizat cu OŢELUL Galaţi, scor 2-2, în ultima etapă a Ligii I. "Roş-albaştrii" au primit medaliile şi tricourile de campioni - GALERIE FOTO

STEAUA a remizat cu OŢELUL Galaţi, scor 2-2, în ultima etapă a Ligii I. "Roş-albaştrii" au primit medaliile şi tricourile de campioni (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Ilie Năstase, îmbrăcat în uniformă militară, a oferit medaliile jucătorilor stelişti, Larisa Iordache le-a dat tricourile galbene cu numărul 25, iar Octavian Bellu le-a înmânat câte o şampanie.

De fiecare dată când un jucător era premiat, numele acestuia era proiectat pe teren, împreună cu numărul de pe tricou.

GALERIE FOTO

TITLURILE ZILEI

Ultimul premiat a fost căpitanul Mihai Pintilii, cel care a ridicat şi trofeul de campioană, oferit de Octavian Bellu. În momentul în care Pintilii a ridicat trofeul, jucătorii au deschis şampaniile primite, într-o "ploaie" de confetti. Apoi jucătorii au făcut turul stadionului cu trofeul câştigat.

La finalul partidei cu Oţelul Galaţi, scor 2-2, partenerele de viaţă şi copiii jucătorilor au venit la marginea terenului pentru a fi alături de aceştia. Nocturna s-a stins, a avut loc un joc de lasere, iar pe gazon erau proiectate emblema Stelei, LPF şi numele sponsorului principal al Stelei.

Înainte de decernarea medaliilor au cântat Paula Seling şi Ovi piesa Miracle, care a reprezentat România la Eurovision, iar pe teren a fost proiectat cu laser numărul 25, referire la numărul de titluri câştigate de Steaua.

Fiica lui Mitică Neagu, maserul Stelei decedat în urmă cu câteva lui, a primit o medalie în memoria tatălui său. Apoi au fost medaliaţi membrii stafului tehnic şi foştii jucători ai Stelei, Alexandru Bourceanu şi Vlad Chiricheş.

De asemenea, Teodora Stoica, fiica managerului stelist Mihai Stoica, a primit medalia pentru tatăl său. În momentul în care numele lui Gigi Becali şi Mihai Stoica au fost anunţate şi proiectate pe gazon, fanii stelişti de pe Arena Naţională au huiduit.

Mai mulţi fani de la Peluza Sud au coborât pe teren pentru a se bucura alături de jucători, dar jandarmii au inervenit şi i-au condus pe suporteri înapoi în tribună.

Steaua a câştigat al 25-lea titlu de campioană a României încă din etapa a XXXI-a a Ligii I şi a încheiat sezonul cu 77 de puncte.

Steaua a remizat cu Oţelul Galaţi, scor 2-2, în ultima etapă a Ligii I

Steaua poate realiza eventul, dacă va câştiga finala Cupei României-Timişoreana, de vineri, de la ora 21.00, de pe Arena Naţională, cu Astra Giurgiu.

Pentru Steaua a marcat Keşeru '68, '88, iar pentru Oţelul au înscris Milea '62 şi Pîrvulescu '83 (autogol).

0-1: Băjenaru a centrat dintr-o lovitură de colţ, iar Milea a reluat cu o lovitură de cap la colţul lung din cinci metri.

1-1: Keşeru a înscris cu un lob peste Goicoechea de la 12 metri lateral stânga.

1-2: Filip a centrat de pe stânga, iar Pîrvulescu a încercat să respingă în corner, însă mingea a intrat în poartă.

2-2: Piovaccari a pasat de pe partea dreaptă, după ce a recuperat o minge respinsă de Goicoechea, iar Keşeru a înscris în poarta goală din patru metri.

Steaua Bucureşti: Niţă - Matei, Râpă, Georgievski, Pîrvulescu - Sânmărtean (Răduţ '46), Filip - Iancu, Stanciu (Grădinaru '63), Vâlceanu (Keşeru '46) - Piovaccari. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Oţelul Galaţi: Goicoechea - Tritz, Mişelăricu, Costin, Milea (Măruş '74) - Giurgiu - Băjenaru, I. Filip, Sevillano (Tudorie '61), Zaharia (Marquinhos '71) - Astafei. Antrenor: Ewald Lienen.

Cartonaşe galbene: Stanciu '39 / Astafei '68, Grădinaru '80.

Arbitri: George Rădulescu (centru) - Iulian Radu, Iulius Timar (asistenţi) - Cătălin Buşi, Iulian Călin (asistenţi suplimentari) - Petruţa Iugulescu (rezervă).

Observatori: Cristian Nica, Ionuţ Calancia.

La meci au fost prezenţi şi foştii jucători stelişti Alexandru Bourceanu şi Vlad Chiricheş.

Echipa Oţelul Galaţi a fost susţinută de 21 de suporteri.

La partidă au fost prezenţi aproximativ 30.000 de spectatori.

La începutul partidei, fostul căpitan stelist Alexandru Bourceanu, transferat în iarnă la Trabzonspor, a intrat pe teren alături de foştii săi coechipieri. Jucătorii stelişti, atât cei titulari cât şi rezervele, au intrat pe teren ţinându-se de mână.

Înainte de începerea partidei a fost intonat imnul României de către prim-tenorul Operei Naţionale, Iordache Basalic, şi artistul Mihai Napu.

Steaua a anunţat că va sărbători titlul printr-un spectacol de lumini şi lasere grandios, dar şi un recital al reprezentanţilor României la Eurovision, Paula Seling şi Ovi.

Dubla medaliată cu aur la europenele de gimnastică, Larisa Iordache, şi antrenorul lotului feminin, Octavian Bellu, vor înmâna medaliile de campioni jucătorilor echipei Steaua.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici