Steaua are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Rusescu la finalul împrumutului de la Sevilla

FC Steaua are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe atacantul Raul Rusescu la finalul împrumutului de la FC Sevilla, a anunţat, luni, gruparea andaluză, pe site-ul oficial.

151 afișări
Imaginea articolului Steaua are posibilitatea de a-l transfera definitiv pe Rusescu la finalul împrumutului de la Sevilla

Raul Rusescu (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

"Raul Rusescu, fotbalist care a sosit la FC Sevilla vara trecută, a fost împrumutat acest sezon la echipa sa de origine, Steaua Bucureşti, care are şi o opţiune de cumpărare", a precizat sursa citată.

Golgheterul Ligii I în sezonul 2012/2013, Raul Rusescu, 26 de ani, a fost transferat, în iunie, de la Steaua la echipa FC Sevilla, cu care a semnat un contract pe cinci ani. Sevilla a plătit clubului bucureştean suma de 2,2 milioane de euro pentru Rusescu. El a evoluat în şapte partide pentru formaţia spaniolă, dintre care numai una în campionat, marcând trei goluri, toate în Liga Europa. În iarnă, jucătorul a fost cedat la Sporting Braga, grupare care avea de asemenea o opţiune de a-l cumpăra la finalul împrumutului, dar portughezii nu au activat clauza.

Potrivit presei spaniole, salariul lui Rusescu la Sevilla este de 450.000 de euro pe an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici