Steaua Bucureşti a fost eliminată în 16-imile de finală ale Ligii Europa

Echipa Steaua Bucureşti a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), la fel ca şi în tur, de formaţia olandeză Twente Enschede, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

1521 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti a fost eliminată în 16-imile de finală ale Ligii Europa

Steaua Bucureşti a fost eliminată în 16-imile de finală ale Ligii Europa (Imagine: Shutterstock)

Chadli a înscris unicul gol al partidei în minutul 28, după ce De Jong a recuperat mingea şi i-a trimis-o, profitând de o gafă a portarului Tătăruşanu la o pasă înapoi a lui Geraldo.

În minutul 32, Chadli a mai trimis o dată mingea în poarta Stelei, dar această reuşită a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Twente Enschede: Mihailov - Cornelisse, Douglas, Wisgerhof, Rosales - Brama, Fer, Jannsen (Bengtsson '80) - Chadli, De Jong (Plet '90+1), O. John (Bajrami '54). Antrenor: Steve McClaren.

Steaua Bucureşti: Tătăruşanu - Martinovici, Chiricheş, Geraldo, Latovlevici - Prepeliţă (Fl. Costea '46), Bourceanu, Brandan (M. Costea '75), Tănase - Tatu (Nikolici '62), Rusescu. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonaşe galbene: Chadli '32, Fer '33 / Geraldo '44, Bourceanu '56, Tatu '56

Meciul a fost arbitrat de o brigadă austriacă formată din Robert Schorgenhofer (central), Alain Hoxha, Armin Eder (asistenţi), Rene Eisner, Thomas Gangl (asistenţi adiţionali) şi Alexander Harkam (rezervă).

În pauza partidei pe ecranul de la stadion şi la staţia arenei a fost prezentată Fundaţia Mihai Neşu, la meci fiind prezent şi tatăl jucătorului de la FC Utrecht.

În tur, Twente Enschede s-a impus la Bucureşti, cu scorul de 1-0.

Iată desfăşurarea LIVE TEXT a partidei:

Min. 93 - Meciul se termină. Steaua este eliminată din Liga Europa, după o dublă manşă împotriva unei echipe olandeze ce s-a dovedit deosebit de puternică.

Min. 88 - Mihai Costea alunecă în careul olandez, la o fază ce putea fi periculoasă pentru Steaua.

Min. 84 - Mihai Costea pătrunde în careul olandez, dar este deposedat.

Min. 78 - Mare ocazie pentru Steaua! Nikolic scapă singur cu Mihailov, dar acesta respinge salvator cu piciorul.

Min. 75 - Ilie Stan aruncă totul pe cartea atacului! Îl schimbă pe Brandan cu Mihai Costea, iar Steaua are acum 4 atacanţi în teren.

Min. 68 - Ocazie mare pentru Twente! De Jong scapă singur cu Tătăruşanu, dar portarul stelist respinge cu piciorul şi roş-albaştrii scapă cu faţa curată.

Min. 60 - Asediu la poarta Stelei, Tătăruşanu respinge un şut din interiorul careului.

Min. 45 - A început repriza secundă. Steaua atacă de la stânga la dreapta.

Min. 45 - Fluier final al primei reprize. Steaua va trebui să marcheze de două ori în repriza a doua pentru a se califica.

Min. 44 - "Coşmarul" din tur al Stelei, Ola John, scapă de marcajul lui Geraldo, iar fundaşul stelist îl faultează. Arbitrul îi arată cartonaşul galben jucătorului roş-albastru.

Min. 28 - GOL Twente. Chadli marchează după o greşeală flagrantă a lui Tătăruşanu. Portarul stelist a pierdut controlul balonului, iar Chadli a înscris în poarta goală.

Min. 13 - Twente se apropie pentru prima dată de poarta Stelei. Chadli pătrunde pe partea dreaptă, centrează cu exteriorul, dar De Jong reia slab, cu capul, iar Tătăruşanu reţine fără probleme.

Min. 9 - Prima ocazie a Stelei! Tănase şutează din voleu, de la marginea careului, puţin pe lângă poarta lui Mihailov.

Min. 5 - Steaua începe curajos partida, Tănase este aproape să intercepteze o minge după o centrare de pe partea dreaptă.

Min. 1 - A început partida! Twente a avut lovitura de start.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici