Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în etapa a şasea din play off

Steaua Bucureşti a remizat, duminică, scor 1-1, în meciul jucat pe Arena Naţională cu Dinamo Bucureşti, din etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1. Mijlocaşul Mihai Pintilii a fost eliminat în minutul 90, pentru cumul de cartonaşe galbene.

2254 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în etapa a şasea din play off

Steaua Bucureşti - Dinamo Bucureşti, scor 1-1, în etapa a şasea din play off (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Au marcat: Filip (16' aut)/ Gnohere 48'

1-0: Faza a plecat de la Hamroun, excelent lansat pe stânga, acesta a centrat în careu, Adi Popa a încercat să reia spre poartă, iar mingea l-a lovit pe Steliano Filip şi a luat o traiectorie ciudată, care l-a păcălit pe Cerniauskas.

1-1: Gnohere a primit o pasă extraordinară de la Palic, care a profitat de o eroare a lui Stanciu, a intrat în careu şi a marcat în dreapta lui Niţă, pe colţul scurt.

După această rezultat de egalitate, Steaua Bucureşti acumulează 36 puncte şi se află pe locul al doilea, în timp ce Dinamo este pe locul 3 în clasament, cu 31 de puncte acumulate în şase etape de play-off.

Steaua Bucureşti: Niţă - Tamaş (Enache 61), Varela, Toşca, Momcilovic - Bourceanu (Tade 68), Pintilii - A. Popa, Stanciu, Hamroun - Chipciu (Filip 89). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Dinamo Bucureşti: Cerniauskas - Hanca, Mevlja, Puljici, Filip - P. Anton, Palic - Rotariu (Nedelcearu 65), Kortzorg (Vl. Olteanu 79), Lazăr (Gnohere 46) - Bicfalvi Antrenor: Mircea Rednic

Cartonaşe galbene: Pintilii 45'/ Gnohere 65', Filip 75’, Hanca 90+2'
Cartonaşe roşii: Pintilii 90'

Arbitri: Alexandru Tudor, Radu Ghinguleac, Octavian Artene

Observatori: Mincu Paul

Stadion: Arena Naţională, Bucureşti

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici