Steaua Bucureşti - Dinamo Zagreb 0-0, într-un amical disputat în Slovenia

Clubul FC Steaua Bucureşti a susţinut, marţi, în cantonamentul din Slovenia, ultimul meci de pregătire înainte de revenirea în ţară, partidă încheiată cu scorul de 0-0, împotriva formaţiei din Croaţia Dinamo Zagreb, echipă calificată în play-off-ul Ligii Campionilor.

305 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Dinamo Zagreb 0-0, într-un amical disputat în Slovenia

Steaua Bucureşti - Dinamo Zagreb 0-0, într-un amical disputat în Slovenia

Steaua a avut o prestaţie destul de solidă în amicalul cu Dinamo Zagreb, deşi este abia al doilea meci de pregătire. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf a început cu o formulă destul de apropiată de cea de bază, fără internaţionalii Alexandru Chipciu, Adrian Popa, Mihai Pintilii şi Nicolae Stanciu.

Partida a fost destul de echilibrată, cu o primă repriză uşor dominată la posesie de croaţi. Însă cea mai importantă ocazie a fost a Stelei, prin Enache, care a şutat puternic din marginea careului, însă portarul a scos lovitura mijlocaşului.

Echipa folosită de Laurenţiu Reghecampf: Cojocaru- Tamaş, Varela, Toşca, Momcilovic - Ovidiu Popescu, Achim, Aganovic - Enache, Golubovic, Hamroun. Au mai intrat Bourceanu, Muniru şi Niţă.

Astfel, steliştii vor reveni în ţară pe 30 iunie, urmând să plece în al doilea cantonament al verii, în Olanda, pe 3 iulie, acolo unde se vor pregăti până pe la 15 iulie. În Olanda, Steaua va juca patru meciuri amicale, cu NEC Nijmegen, Charleroi, FC Krylia Sovetov Samara şi PAOK Salonic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici