Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, în Liga I

Echipa Steaua Bucureşti a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci contând pentru etapa a şaptea a Ligii I.

294 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, în Liga I

Steaua Bucureşti - Gaz Metan Mediaş, scor 3-1, în Liga I (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Golurile partidei au fost marcate de Keşeru '12, '61 şi Sânmărtean '49, pentru Steaua, respectiv Llullaku '68, pentru Gaz Metan Mediaş.

1-0: Sânmărtean a centrat de pe partea dreaptă, iar Keşeru a reluat din prima de la 11 metri în dreapta lui Pleşca.

2-0: Sânmărtean a marcat direct din corner, mingea lovind bara de la colţul lung înainte de a intra în plasă.

3-0: Claudiu Keşeru a reluat din întoarcere din colţul careului de 16 metri, mingea fiind trimisă sub transversala porţii apărate de Răzvan Pleşca.

3-1: Azdren Llullaku, intrat pe teren de aproximativ 10 secunde, a reluat cu o lovitură de cap de la şase metri o centrare venită după o lovitură de colţ executată de pe partea dreaptă de Figliomeni.

Steaua: Arlauskis - Râpă, Szukala, Luchin (Papp '83), Latovlevici - Breeveld, Sânmărtean (Stanciu '73) - Ad. Popa, Keşeru, Chipciu - Rusescu (Vâlceanu '88). Antrenor: Constantin Gâlcă.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - Creţu, Trtovac, Mujdragici, Buzean - Romeo (Llullaku '68), Todea, Enescu (Cristea '64), Avram - Figliomeni (Roman '75), Buziuc. Antrenor: Cristian Dulca.

Cartonaşe galbene: Rusescu '42, Sânmărtean '63 / Todea '72.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Robert Dumitru, ajutat la cele două linii de Marius Marchidanu şi Adrian Popescu, în timp ce Andrei Chivulete a fost rezervă.

Observatorii partidei au fost Romulus Chihaia şi Alexandru Deaconu.

Meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost prima partidă de pe teren propriu din acest sezon al Ligii I pentru campioana României la care au asistat spectatori, după suspendarea dictată de Comisia de Disciplină a FRF ca urmare a incidentelor de la meciul cu FC Braşov din ediţia trecută.

La meci au asistat aproximativ 4.500 de spectatori. Galeria stelistă a refuzat să-i încurajeze pe jucătorii antrenaţi de Constantin Gâlcă în semn de protest faţă de gestul fotbaliştilor, care după meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad, din play-off-ul Ligii Campionilor, nu au fost la suporterii care au făcut deplasarea la Sofia pentru a-i saluta. Fanii au protestat în acest mod şi la meciul de la Chiajna cu FC Viitorul. Fanii de la Peluza Sud au părăsit tribunele înainte de jumătatea primei reprize.

După marcarea primului gol, jucătorii Stelei s-au strâns cu toţii la banca tehnică şi s-au bucurat împreună cu tot staful, pentru a-şi arăta susţinerea faţă de antrenorul Constantin Gâlcă.

Raul Rusescu a fost titular la revenirea, sub formă de împrumut, la Steaua, în timp ce Paul Papp, împrumutat de la Chievo Verona, a început meciul ca rezervă. Fundaşul a debutat pentru Steaua în minutul 83, când l-a înlocuit pe Srgian Luchin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici