Steaua Bucureşti l-a transferat pe baschetbalistul american Joshua Jackson

Echipa de baschet masculin Steaua Bucureşti a anunţat marţi transferul fundaşului Joshua Jackson, care a mai evoluat în Divizia A, la formaţiile Energia Rovinari şi BCM Piteşti.

41 afișări
Imaginea articolului Steaua Bucureşti l-a transferat pe baschetbalistul american Joshua Jackson

Steaua Bucureşti l-a transferat pe baschetbalistul american Joshua Jackson (Imagine: Ana Poenariu/Mediafax Foto)

Potrivit comunicatului clubului stelist, Jackson are dublă cetăţenie, americană şi malteză, şi face parte din naţionala Maltei. Baschetbalistul joacă pe postul de fundaş, are 24 de ani, 1.87 metri şi 79 de kilograme.

În sezonul 2009-2010, la BCM Piteşti a avut o medie de 16,9 puncte, 3,5 pase decisive şi 3 recuperări pe meci, fiind titular în 33 de partide.

Alte două transferuri operate în ultimele două săptămâni de clubul bucureştean sunt cele ale fundaşului Andrei Mandache, dar şi al fostului căpitan de la CSU Ploieşti, Virgil Căruţaşu.

În sezonul 2010-2011, Steaua Bucureşti va evolua şi în FIBA Eurochallenge, în turul preliminar, urmând a-şi afla adversara joi, la tragerea la sorţi de la Barcelona.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici