PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR: Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0 - FOTO

Echipa Steaua Bucureşti a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia bulgară Ludogoreţ Razgrad, la care fundaşul Cosmin Moţi a fost integralist, în prima manşă a play-off-ului Ligii Campionilor.

1743 afișări
Imaginea articolului PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR: Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0 - FOTO

PLAY-OFF-UL LIGII CAMPIONILOR: Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, 0-0 - LIVE SCORE (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Chipciu, în minutul 88. Atacantul stelist a pătruns în careu şi a înscris cu un şut plasat la semiînălţime de la 8 metri.

În minutul 34, Chipciu a ratat penaltiul acordat de arbitrul Felix Brych pentru o intervenţie în careu a lui Minev asupra lui Sânmărtean.

Atacantul Alexandru Chipciu a primit un cartonaş galben în minutul 35 şi va fi suspendat pentru meciul retur cu Ludogoreţ Razgrad.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă, Szukala, Varela, Latovlevici - Prepeliţă, Breeveld - Ad. Popa (Iancu '83), Sânmărtean (Filip '90+2), Stanciu (Keşeru '57) - Chipciu. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Ludogoreţ Razgrad: Stoianov - Junior Caicara, Terziev, Moţi, Minev - Zlatinski (Fabio Espinho '46), Diakov - Aleksandrov, Marcelinho (Anicet '85), Misidjan - Hamza. Antrenor: Georgi Dermendjiev.

Cartonaşe galbene: Chipciu '35 / Junior Caicara '27, Hamza '62.

Arbitri: Felix Brych (central) - Mark Borsch, Markus Hacker (asistenţi) - Marco Fritz, Bastian Dankert (asistenţi suplimentari) - Tobias Christ (rezervă) - toţi Germania.

Delegat UEFA a fost desemnat slovacul Dusan Tittel, în timp ce supervizor de arbitri a fost spaniolul Manuel Lopez Fernandez.

La partida de pe Arena Naţională au asistat 35.539 de spectatori, dintre care aproximativ 2.500 de fani bulgari.

Partida retur se va disputa la 27 august, la Sofia.

Georgi Dermendjiev: Un gol este şi mult şi puţin, cred că la Sofia va fi foarte diferit

Antrenorul echipei Ludogoreţ Razgrad, Georgi Dermendjiev, a declarat, marţi seară, după înfrângerea din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 0-1, că un gol reprezintă şi mult şi puţin, dar a precizat că returul de la Sofia va fi mult diferit.

"A fost un meci foarte greu, o luptă tactică între cele două echipe. Cred că ambele echipe au avut ocazii de a marca, însă numai Steaua a făcut-o. Acum Steaua are 1-0, dar mai este meciul din retur. Nu cred că este importat cine va juca pentru Steaua, deoarece au jucători foarte buni care să înlocuiască. Hamza este un jucător important pentru noi, nu cred că evoluţia lui a fost afectată de faptul că a jucat împotriva Stelei. El rămâne un jucător foarte bun. Un gol este şi mult şi puţin, cred că la Sofia va fi foarte diferit de ce a fost aici", a spus Dermendjiev.

Constantin Gâlcă: Păcat că nu am marcat mai multe goluri, dar jocul a fost complet

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Constantin Gâlcă, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Ludogoreţ Razgrad, scor 1-0, că jocul formaţiei sale a fost complet şi a precizat că jucătorilor săi le-a lipsit doar faptul că nu au înscris mai multe goluri.

"Am realizat un joc complet. În seara asta ne-a lipsit doar faptul că nu am înscris mai multe goluri. Nu le-am lăsat bulgarilor spaţii să joace pe contraatac, aşa cum îşi doreau, pentru că ştiam că au jucători de calitate. Păcat că nu am marcat mai mult, dar mergem în Bulgaria să câştigăm. A fost o decizie grea să nu-l titularizez pe Keşeru. A fost o decizie pe care am luat-o înaintea meciului. E greu să nu bagi în teren un jucător care a marcat şase goluri, dar am simţit că avem nevoie de agresivitatea şi viteza lui Chipciu. Pentru noi Chipciu a fost un juucător foarte important, de aceea l-am şi lăsat în teren până la final. Ne va lipsi în retur pentru că este suspendat. Sânmărtean a fost magnific. Este un maestru al balonului, este impresionant. Bulgarii au jucători buni, dar noi avem fotbalişti extraordinari. Asta este Steaua, aşa trebuie să jucăm mereu", a spus Gâlcă.

Tehnicianul stelist consideră că echipa sa a făcut un pas important pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor: "Chiar dacă nu câştigam meciul, tot spuneam că am făcut un joc bun şi mergeam în Bulgaria cu acelaşi gând de a câştiga. Astăzi am făcut un pas important pentru calificare. Până acum a fost cel mai important pas, dar nu vreau să mă opresc aici".

Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, 1-0, la finalul meciului

min. 90+2 - Sânmărtean neste înlocuit de Filip

min. 88 Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, 1-0; Chipciu înscrie pentru Steaua Bucureşti

min. 85 Anicet îl înlocuieşte pe Marcelinho

min. 83 Iancu îl înlocuieşte pe Popa

min. 62 - Hamza primeşte cartonaş galben

min. 57 - Keşeru îl înlocuieşte pe Stanciu

Fabio Espinho îl înlocuieşte pe Zlatinski la începutul celei de-a doua reprize

Steaua Bucureşti - Ludogoreţ Razgrad, 0-0 LA PAUZĂ

min. 35 - Chipciu primeşte cartonaş galben

min. 34 - Chipciu nu reuşeşte să înscrie

min. 33 - Sânmărtean obţine o lovitură de la 11 metri

min. 27 - Junior Caicara primeşte cartonaş GALBEN

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici