Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur

Steaua va întâlni Chelsea în optimile Ligii Europa. Meciul tur va avea loc la Bucureşti, pe 7 martie, iar returul se va disputa pe 14 martie, la Londra.

6037 afișări
Imaginea articolului Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur

Steaua - Chelsea, în optimile Ligii Europa. Chelsea a anunţat deja programul vânzării de bilete pentru retur (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chelsea a anunţat deja, pe site-ul oficial al clubului, chelseafc.com, programul vânzării de bilete pentru returul cu Steaua. Cei cu abonamente anuale vor avea întâietate în faţa celorlalţi fani pentru obţinerea biletelor.

Astfel, de luni, 25 februarie, până marţi, 26 februarie, ora 17:00 a Marii Britanii, cei cu abonamente anuale îşi pot cumpăra bilete pentru meciul cu Steaua.

Miercuri, pe 27 februarie, cei care au abonamente pentru sezonul 2012-2013 şi nu au cumpărat deja bilete îşi pot achiziţiona tichete, în limita celor rămase disponibile pentru cei cu abonamente anuale.

De joi, 28 februarie, ora 17:00 a Marii Britanii, fanii londonezi cu abonamente anuale nu vor mai putea achiziţiona decât un bilet pentru fiecare abonament anual.

Vineri, 1 martie, până la ora 14:00 a Marii Britanii, cei cu abonamente anuale vor putea solicita încă 2 bilete în plus.

De pe 1 martie, ora 15:00 a Marii Britanii, biletele vor fi scoase la vânzare pentru toţi fanii grupării londoneze.

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în optimile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia olandeză Ajax Amsterdam, în manşa secundă a 16-imilor competiţiei.

Chelsea Londra s-a calificat în optimile Ligii Europa după ce a trecut în 16-imile competiţiei de formaţia cehă Sparta Praga, cu scorul general de 2-1 (a învins în deplasare cu 1-0 şi a obţinut o remiză acasă, 1-1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici