Steaua - Dinamo: Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 500 de lei

Tichetele de intrare la partida Steaua - Dinamo, programată, în 9 august, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a V-a a Ligii I, se comercializează online începând de astăzi cu preţuri cuprinse între 10 şi 500 de lei.

1389 afișări
Imaginea articolului Steaua - Dinamo: Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 500 de lei

Steaua - Dinamo: Bilete cu preţuri cuprinse între 10 şi 500 de lei (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Conform site-ului oficial al grupării roş-albastre, categoriile de bilete sunt următoarele: Peluze (Inelul 3) - 10 lei; Peluze (Inelul 1 şi 2) - 15 lei; Tribuna a II-a (Inelul 3) - 20 de lei; Tribuna I (Inelul 3) - 20 de lei; Tribuna a II-a (Inelul 2) - 30 de lei; Tribuna I (Inelul 2) - 30 de lei; Tribuna a II-a (Inelul 1 periferic) - 40 de lei; Tribuna a II-a (Inelul 1 median) - 60 de lei; Tribuna a II-a (Inelul 1 central) - 100 de lei; VIP 3 - 50 de lei; VIP 2 - 100 de lei; VIP 3 - 150 de lei; Lojă - 500 de lei.

Tichetele se pot achiziţiona de pe site-ul www.biletesteaua.ro începând de astăzi, iar de la casele de bilete ale Arenei Naţionale din 7 august.

Echipa Steaua întâlneşte, la 9 august, de la ora 21.00, pe teren propriu, formaţia Dinamo, într-o partidă contând pentru etapa a V-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici