Steaua - Djurgårdens IF, scor 2-2, într-o partidă amicală. Tamaş şi Gebhart au debutat

Formaţia Steaua Bucureşti a remizat, joi seară, scor 2-2, cu formaţia din Djurgardens, într-o partidă amicălă disputată în Antalya, Turcia.

475 afișări
Imaginea articolului Steaua - Djurgårdens IF, scor 2-2, într-o partidă amicală. Tamaş şi Gebhart au debutat

Steaua - Djurgårdens IF, scor 2-2, într-o partidă amicală. Tamaş şi Gebhart au debutat (Imagine: Shutterstock)

Pentru Steaua au marcat Fernando Varela, în minutul 4, şi Jugurtha Hamrun, în minutul 21, în timp ce pentru formaţia din Suedia au înscris Michael Olunga, în minutul 25, şi Daniel Berntsen, în minutul 53.

Fundaşul Gabriel Tamaş şi mijlocaşul Timo Gebhart au debutat pentru Steaua în partida cu Djurgardens, după ce fuseseră prezentaţi oficial în cadrul unei conferinţe de presă organizată de clubul Steaua, în cursul zilei de joi. Tamaş a fost titularizat de tehnicianul Laurenţiu Reghecampf şi a rămas pe teren pe toată durata partidei, în timp ce Gebhart a intrat pe teren în minutul 46, în locul lui Ciprian Marica.

Laurenţiu Reghecampf a folosit următoarea formulă de joc: Cojocaru - Papp, Tamaş, Varela (cpt) (Râpă 58), Toşca (Momcilovici 58) - Pintilii (Muniru 70) - Popa (Bawab 70), Stanciu (Mihalcea 79), Chipciu, Hamroun (Carp 84) - Marica (Gebhart 46)

Steaua mai are programată o partidă amicală cantonamentul din Antalya, cu AS Trencin, sâmbătă, de la ora 14:45.

Steaua va reveni în România pe 7 februarie, iar campionatul intern se va relua pe 13 februarie.

Rezultatele Stelei în amicalele din această iarnă:

Steaua - Young Boys 2-2
Steaua - Ujpest 2-0
Steaua - Sturm Graz 1-0
Steaua - Ludogoreţ 0-3
Steaua - Djurgardens 2-2

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici