Steaua învinsă de AS Trencin, scor 2-3, dar a acces în turul trei preliminar al Ligii Campionilor - FOTO

Echipa Steaua Bucureşti s-a calificat în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, deşi a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-0), de formaţia slovacă AS Trencin, în manşa secundă a turului doi preliminar al competiţiei.

5090 afișări
Imaginea articolului Steaua învinsă de AS Trencin, scor 2-3, dar a acces în turul trei preliminar al Ligii Campionilor - FOTO

Steaua învinsă de AS Trencin, scor 2-3, dar a acces în turul trei preliminar al Ligii Campionilor - FOTO (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În tur, Steaua s-a impus, în deplasare, cu scorul de 2-0.

Miercuri, golurile Stelei au fost marcate de Muniru '57 şi Tade '60 din penalti, în timp ce pentru slovaci au înscris Wesley '13, '84 şi Bero '21.

0-1: Jairo a pătruns în partea stângă, a centrat în careu şi Wesley a înscris cu latul din 4 metri.

0-2: Jairo a trecut din nou de Papp pe partea stângă, a cenbtrat în careu, defensiva steliştilor nu a reuşit să respingă şi Bero a înscris cu un şut de la 7 metri.

1-2: Muniru a înscris cu un şut în forţă de la 25 de metri.

2-2: Tade a transformat penaltiul acordat de arbitrul polonez după un fault în careu al lui Cogley asupra lui Hamroun.

AS Trencin a jucat în inferioritate numerică din minutul 74, după ce Rundici a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat pentru un fault asupra lui Râpă.

2-3: Jairo a centrat din partea stângă şi Wesley a înscris cu o lovitură de cap de la 6 metri.

Steaua Bucureşti: Cojocaru - Papp, Varela (Râpă '35), Toşca, Guilherme - Breeveld, Muniru - Ad. Popa, Stanciu (Hamroun '19), Chipciu - Tade (Tahar '82). Director sportiv: Mirel Rădoi.

AS Trencin: Semrinec - Cogley (Rabiu '73), Ramon, Rundici, Madu - Lobotka, Koolwijk, Bero - Jairo (Klescik '87), Wesley, Van Kessel (Guba '64). Antrenor: Martin Sevela.

Cartonaşe galbene: Chipciu '61, Muniru '63 / Bero '33, Rundici '66, '74.

Cartonaş roşu: Rundici '74.

Arbitri: Pawel Raczkowski (central) - Michal Obukowicz, Pawel Sokolnicki (asistenţi) - Tomasz Musial (rezervă) - toţi Polonia.

Observatori: Andrei Medinţev (Bulgaria), Manuel Enrique Mejuto Gonzalez (Spania).

Întâlnirea s-a jucat fără spectatori, după ce Comisia de Disciplină a UEFA a sancţionat FC Steaua cu două meciuri disputate pe teren propriu cu porţile închise, pentru incidentele din timpul partidei cu Dinamo Kiev, contând pentru grupele Ligii Europa din sezonul 2014-2015.

În turul trei preliminar al Ligii Campionilor, Steaua Bucureşti va întâlni echipa sârbă Partizan Belgrad, care a trecut, cu scorul general de 3-0, de formaţia georgiană Dila Gori. Steaua va juca turul pe teren propriu, la 28 sau 29 iulie, returul fiind programat în Serbia, la 4 sau 5 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici