Steaua îşi schimbă numele! Gigi Becali a dezvăluit noua titulatură a echipei: "UEFA nu are ce să spună!"

Gigi Becali se vede nevoit să schimbele numele echipei. Finanţatorul trupei roş-albastre a declarat că va pune în aplicare decizia Curţii de Apel, hotărâre ce îl obligă să nu mai folosească numele "Steaua".

16752 afișări
Imaginea articolului Steaua îşi schimbă numele! Gigi Becali a dezvăluit noua titulatură a echipei: "UEFA nu are ce să spună!"

Steaua îşi schimbă numele! Gigi Becali a dezvăluit noua titulatură a echipei: "UEFA nu are ce să spună!"

Becali a ascultat de sfatul lui Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, astfel că trupa condusă de Reghecampf se va numi "Star Bucureşti".

"Acea hotărâre întâi trebuie motivată, iar apoi mai sunt 30 de zile. Deci mai durează 3-4 luni de zile până când va fi pusă în aplicare. Apoi, UEFA nu are ce să spună, că şi după ce se pune în aplicare se schimba numele şi gata. N-o să mai fie Steaua, o să fie Star", a declarat Becali, portivit ProSport.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici