Steaua l-a transferat pe atacantul Gregory Tade

Gruparea FC Steaua l-a transferat, luni dimineaţă, pe atacantul francez al formaţiei CFR Cluj, Gregory Tade, care va avea drept joc în meciul cu AS Trencin din turului doi preliminar al Ligii Campionilor, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele grupării ardelene, Iuliu Mureşan.

263 afișări
Imaginea articolului Steaua l-a transferat pe atacantul Gregory Tade

Steaua l-a transferat pe atacantul Gregory Tade (Foto: Bogdan Maran / Mediafax Foto)

"Ne-am înţeles cu Steaua în noaptea asta, iar acum dimineaţă am semnat actele de transfer. Tade este jucătorul Stelei, este deja la Bucureşti. Din punct de vedere financiar suntem mulţumiţi. Sigur că puteam obţine mai mult pentru Tade în străinătate, dar am ales această variantă, mai ales că şi jucătorul şi-a dorit să meargă la Steaua", a spus Mureşan pentru MEDIAFAX.

Preşedintele grupării CFR Cluj susţine că Tade va avea drept de joc pentru Steaua inclusiv în meciul programat, marţi, în deplasare cu AS Trencin din prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor. "Regulamentul UEFA permite anumite modificări în lotul trimis pe ultima sută de metri. Cei de la Steaua l-au legitimat repede şi urmează să înştiinţeze UEFA despre acest fapt. Nu va fi nicio problemă, sunt sigur că Tade va juca în meciul cu Trencin", a precizat Iuliu Mureşan.

În vârstă de 28 de ani, Gregory Tade a mai evoluat în cariera sa de până acum la formaţiile Forfar Athletic, Stranraer, Clyde, Raith Rovers, Inverness Caledonian Thistle şi St. Johnstone. Atacantul francez a fost transferat de CFR Cluj la 1 iulie 2013 şi este golgheterul ediţiei trecute a Ligii I cu 18 reuşite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici