Steaua - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0

Echipa Steaua Bucureşti a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Pandurii Târgu-Jiu, în ultimul meci al etapei a VI-a, şi a urcat pe locul patru în clasamentul Ligii I, cu 13 puncte.

94 afișări
Imaginea articolului Steaua - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0

Steaua - Pandurii Tg. Jiu, scor 1-0 (Imagine: Mediafax Foto)

Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Lovin, în minutul 45+1. În prelungirile primei reprize, Toja a centrat de pe stânga la firul ierbii, Arthuro a ratat intercepţia şi Lovin a şutat fără preluare, de la aproximativ şase metri, în plasa porţii apărate de Răzvan Stanca.

Partida a fost arbitrată de o brigadă condusă la centru de Marius Martiş, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Sebastian Stoianof. Arbitrul de rezervă a fost Radu Petrescu.

Observatori pentru această partidă au fost desemnaţi Sorin Satmari şi Laszlo Sajtos.

TITLURILE ZILEI

Antrenorul stelist Marius Lăcătuş nu a putut conta pe jucătorii Pawel Golanski, Ifeanyi Emeghara, Mihăiţă Pleşan, Janos Szekely (toţi accidentaţi) şi Ovidiu Petre (menajat).

La partida de pe stadionul Steaua au asistat aproximativ 12.000 de spectatori, printre care şi un grup de 30 de suporteri ai formaţiei Pandurii Târgu Jiu.

Jucătorul Abel Gomez Moreno a debutat la Steaua.

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, l-a prezentat spectatorilor pe jucătorul portughez Antonio Semedo, transferat în ziua meciului, de la CFR Cluj, fotbalistul de culoare fiind ovaţionat de public.

Spectatorii au scandat minute în şir numele fostului jucător al Stelei, Anton Doboş, care a suferit, sâmbătă noapte, un grav accieent de maşină, fiind internat în stare critică.

La pauză, medaliatele olimpice Sandra Izbaşa, Ana-Maria Brânză şi Alina Dumitru, legitimate la Clubului Sportiv al Armatei Steaua, au fost premiate, pe gazon, de preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Steaua, Valeriu Argăseală, care le-a oferit câte un buchet flori, tricouri personalizate şi câte un abonament la meciurile echipei de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici