Steaua va juca un amical cu singura echipă care a învins FC Barcelona în acest sezon

Echipa Steaua va susţine, la 15 ianuarie, în timpul cantonamentului din Spania, o partidă de verificare împotriva singurei echipă care a învins pe FC Barcelona în acest sezon, cu excepţia celor de la Real Madrid.

231 afișări
Imaginea articolului Steaua va juca un amical cu singura echipă care a învins FC Barcelona în acest sezon

Steaua va juca un amical cu singura echipă care a învins FC Barcelona în acest sezon (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Gruparea bucureşteană va întâlni într-o partidă amicală campioana Scoţiei, Celtic Glasgow. Ora şi locul desfăşurării acestui meci vor fi comunicate ulterior, informează site-ul oficial al grupării bucureştene.

Pe de altă parte, Steaua va susţine două cantonamente în această iarnă, primul, în perioada 10-24 ianuarie, în Spania, la Malaga, iar cel de-al doilea în Spania sau Turcia, în perioada 28 ianuarie - 8 februarie.

În perioada 25-27 ianuarie, jucătorii Stelei se vor antrena la Bucureşti.

Vizita medicală şi reunirea lotului este programată la 7 ianuarie, iar până pe 9 ianuarie va avea loc un cantonament la baza olimpică de la Izvorani.

Celtic Glasgow este singura echipă, în afara celor de la Real Madrid în Supercupă, care a învins pe FC Barcelona în acest sezon, 2-1, în grupele Ligii Campionilor.

Celtic Glasgow este calificată în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici