Ştefan Radu rezistă în izolare: "A alergat atât de mult, că a mers de trei ori la revizie". Agentul fundaşului român a vorbit despre plecarea de la clubul Lazio

  • Ştefan Radu (33 de ani) este pregătit să înceapă campionatul
  • Fundaşul român a refuzat oferte importante pentru a rămâne la clubul Lazio
  • Apărătorul mai are contract până în 2021 cu Lazio, echipă la care a ajuns în anul 2008
122 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu rezistă în izolare: "A alergat atât de mult, că a mers de trei ori la revizie". Agentul fundaşului român a vorbit despre plecarea de la clubul Lazio

Sursa: Hepta

Impresarul lui Ştefan Radu, Matteo Materazzi, a dezvăluit că Ştefan Radu este tipul de jucător care trăieşte pentru şi din propria lui muncă. Fundaşul român evoluează de 12 ani în tricoul clubului din Roma, Lazio, pentru care a adunat 372 de prezenţe şi a marcat opt goluri. Agentul apărătorului a povestit despre cum se simte românul în izolarea la domiciliu.

"Până acum, a alergat de atât de multe ori că a mers de trei ori la revizie", a glumit agentul lui Ştefan Radu, pentru tuttomercatoweb.com, care a precizat că, deşi nu s-a mai antrenat cu echipa de aproximativ două luni, fundaşul de 33 de ani este pregătit să joace un meci întreg: "Vrea să revină la antrenamente cât mai repede posibil. Se antrenează mai mult decât înainte, pentru a fi pregătit. Sunt sigur că dacă mâine dimineaţă ar începe campionatul, ar putea juca 90 de minute".

Referitor la o plecare de la echipa Lazio, Matteo Materazzi a precizat că Ştefan Radu a refuzat oferte importante pentru a juca în continuare în culorile formaţiei din Roma. "Vara trecută nu a simţit nevoia să plece alt club din Italia, chiar dacă au existat diferenţe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract", a mai spus agentullui Radu. Fundaşul român mai are contract cu Lazio până în vara anului 2021, iar până acum nu a discutat despre prelungirea contractului.

Ştefan Radu a evoluat în 300 de meciuri la echipa Lazio în Serie A şi este pe locul doi în topul jucătorilor cu cele mai multe prezenţe în campionat la gruparea de pe Olimpico. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici