Ştefan Radu scrie istorie la Lazio. Recordul pe care l-a doborât jucătorul român

  • Ştefan Radu deţine noul record al meciurilor disputate în tricoul lui Lazio Roma. El a jucat 402 partide pentru echipa italiană.
  • Românul l-a depăşit pe italianul Giuseppe Favalli în acest top.
  • Ştefan Radu a fost titular sâmbătă seara, în meciul câştigat de Lazio în faţa Speziei.
  • Clubul a pregătit un clip pentru acest moment aniversar, în care-l omagiază pe fundaş.
4438 afișări
Imaginea articolului Ştefan Radu scrie istorie la Lazio. Recordul pe care l-a doborât jucătorul român

Ştefan Radu scrie istorie la Lazio. Recordul pe care la doborât jucătorul român

„În februarie s-au făcut 13 ani de când sunt aici. Nu mă gândesc să stabilesc recorduri, ci doar să las ceva în urmă aici, la Lazio”, a declarat fundaşul român.

Ştefan Radu a semnat cu Lazio Roma în anul 2008, atunci când a fost transferat de la Dinamo. El a jucat doi ani alături de actualul său antrenor, Simone Inzaghi. Acesta a avut cuvinte de laudă pentru performanţa lui Radu.

„În ceea ce îl priveşte pe Radu, sunt bucuros pentru el. Merită să deţină acest record important”, a spus Inzaghi.

Ştefan Radu a costat clubul din capitala Italiei 4,5 milioane de euro în 2008. Salariul său este de 1,4 milioane de euro, dar a câştigat şi 3,5 milioane de euro pe sezon.

În 2013, Ştefan Radu s-a retras de la echipa naţională şi nimeni nu l-a făcut să se răzgândească.

Românul a câştigat şase trofee la clubul italian, Cupa Italiei şi Supercupa de câte trei ori.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici