Stefanos Tsitsipas s-a calificat în finala turneului de la Dubai

Stefanos Tsitsipas (11 ATP) l-a învins pe Gael Monfils (23 ATP), scor 4-6, 7-6 (4), 7-6 (4) şi s-a calificat în finala turneului ATP de la Dubai.

225 afișări
Imaginea articolului Stefanos Tsitsipas s-a calificat în finala turneului de la Dubai

Stefanos Tsitsipas s-a calificat în finala turneului de la Dubai

În partida disputată vineri, Tsitsipas a început bine şi a câştigat primele trei game-uri ale actului inaugural, însă Monfils a revenit, adjudecându-le pe următoarele cinci, iar primul set i-a revenit francezului, scor 6-4.

Setul secund părea să fie controlat tot de Monfils, care a condus cu 3-1, dar grecul a recuperat break-ul pierdut şi a împins setul în tie-break, acolo unde s-a impus cu 7-4. În decisiv, cei doi au mers cap la cap până la 6-6, iar în tie-break, Tsitsipas s-a impus cu acelaşi scor, 7-4, obţinând calificarea în finală după trei ore de joc.

Astfel, Stefanos Tsitsipas îşi asigură prezenţa în top 10 ATP de săptămâna viitoare, tenismenul grec urmând să întâlnească în ultimul act de la Dubai pe învingătorul partidei Borna Cornic (13 ATP) - Roger Federer (7 ATP).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici