Steven Gerrard anunţă schimbări în lotul Rangers, unde evoluează Ianis Hagi. „Sunt frustrat şi îngrijorat”

  • Ianis Hagi a fost pentru a şasea oară la rând titular la noua sa echipă, Rangers
  • Totuşi, la finalul ultimului meci din campionat nu s-a mai bucurat
  • Mijlocaşul român a evoluat timp de 78 de minute şi a fost schimbat când echipa s-a conducea cu 2-1
917 afișări
Imaginea articolului Steven Gerrard anunţă schimbări în lotul Rangers, unde evoluează Ianis Hagi. „Sunt frustrat şi îngrijorat”

Sursa: Profimedia Images

Formaţia adversă St. Johnstone a punctat însă în minutul 80, iar Rangers a încheiat 2-2 meciul jucat în deplasare.

La finalul partidei, antrenorul Steven Gerrard a anunţat că vor avea loc schimbări în cadrul echipei.

"Sunt frustrat şi îngrijorat în ceea ce priveşte jocul nostru defensiv. S-a întâmplat de prea multe ori până acum. Continuăm să primim goluri prosteşti şi uităm adevăratele şi puternicele elemente de bază ale apărării. Voi lucra şi mai mult decât o făceam până acum pentru a găsi soluţii să fim bine din punct de vedere defensiv", a declarat Steven Gerrard, citat de BBC.

Ianis Hagi a primit nota 6. Cele mai mari note ale echipei le-au primit autorii celor două goluri. Kamberi şi Aribo, care au fost notaţi cu 7.

În urma rezultatului de egalitate, Rangers se află la 12 puncte distanţă de primul loc, ocupat de Celtic.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici