Stoica: Ronny Levy va semna pe un an şi jumătate cu Urziceni

Managerul general al clubului Unirea Urziceni, Mihai Stoica, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că a ajuns la un acord cu israelianul Ronny Levy pentru preluarea funcţiei de antrenor principal, acesta urmând să semneze săptămâna viitoare un contract valabil un an şi jumătate.

14 afișări
Imaginea articolului Stoica: Ronny Levy va semna pe un an şi jumătate cu Urziceni

Stoica: Ronny Levy va semna pe un an şi jumătate cu Urziceni

"Eu m-am întâlnit acum câteva zile cu Ronny Levy, am discutat şi ne potriveam, ca să spun aşa. Ieri am avut o corespondenţă electronică mai lungă şi am ajuns la un acord. Nu s-a semnat nimic deocamdată. Săptămâna viitoare, probabil miercuri, va veni la Bucureşti şi se va rezolva şi acest aspect. Este vorba de un contract pe un an şi jumătate cu drept de prelungire", a spus managerul general.

Mihai Stoica a menţionat că mai sunt unele detalii de pus la punct care vor fi discutate când tehnicianul israelian va ajunge la Bucureşti.

"E clar că treaba e făcută, dar mai sunt unele detalii. S-a ajuns la un acord şi din punct de vedere financiar, nu chiar până în ultimele detalii, dar partea asta a fost oricum ultima discutată. Când vine vom discuta şi despre staff-ul tehnic, precum şi despre lotul de jucători", a adăugat Stoica.

Oficialul grupării ialomiţene susţine că Ronny Levy este cea mai bună soluţie pentru Unirea Urziceni după plecarea lui Dan Petrescu.

"Levy a fost primul pe lista noastră, el a acceptat şi eu sunt foarte mulţumit. Ce va fi mai departe vom vedea, nimeni nu poate şti de pe acum ce se va întâmpla. Pentru mine este prima zi după o bună bucată de vreme când sunt liniştit şi mulţumit", a precizat Stoica.

Ronny Levy, în vârstă de 43 de ani, fost internaţional israelian, a antrenat, între 2003 şi 2008, echipa Maccabi Haifa, iar în sezonul acesta pe Maccabi Petah Tikva. Echipa Maccabi Haifa a câştigat campionatul în primele trei sezoane cu Levy la conducerea tehnică.

Dan Petrescu şi-a reziliat, sâmbătă, contractul cu Unirea Urziceni şi a preluat conducerea tehnică a formaţiei Kuban Krasnodar, din liga a doua rusă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici