Stoican: Sunt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să ajungă la Steaua

Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că în opinia sa sunt puţuine şanse sau deloc ca atacantul George Ţucudean să ajungă la finalul sezonului, când îi expiră împrumutul de la Standard Liege, la rivala Steaua.

54 afișări
Imaginea articolului Stoican: Sunt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să ajungă la Steaua

Stoican: Sunt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să ajungă la Steaua (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Sunt şanse mici sau aproape deloc ca Ţucudean să meargă la Steaua. Dar niciodată să nu spui niciodată. Din ce îl ştiu eu pe Ţucudean e un jucător care pune suflet în ceea ce face. După fiecare gol al lui merge la galerie şi trăieşte bucuria alături de cei din galerie. Nu poţi să gândeşti acum ce va face Ţucudean din vară, dar din punctul meu de vedere nu cred că va merge la Steaua. Rămâne de văzut. Suporterii îl vor iubi în continuare, până la proba contrarie. Nu am discutat cu el ce va face de la vară, eu ştiu cât îşi iubeşte Ţucudean suporterii, colegii şi echipa", a declarat Stoican.

TITLURILE ZILEI

Atacantul George Ţucudean a fost transferat la începutul anului 2013 la gruparea belgiană Standard Liege, de unde a revenit la Dinamo sub formă de împrumut în vara trecută. Împrumutul lui Ţucudean la Dinamo va expira la finalul acestui sezon al Ligii I.

Tehnicianul dinamovist admite faptul că în returul din semifinala Cupei României cu Steaua echipa sa are puţine şanse de reuşită, dar precizează că îşi va juca şansa până la capăt: "Îmi doresc un stadion plin la returul cu Steaua, îmi doresc ca oamenii să fie alături de noi, chiar dacă avem şanse foarte mici să ne calificăm. Noi ne vom juca şansa noastră. O să încercăm să ne jucăm şansa noastră, chiar dacă vom întâlni cea mai bună echipă din România. Am avut posibilitatea să ne batem de la egal la egal cu ei".

Partida Dinamo - Steaua este programată joi, 17 aprilie, la ora 20.30, pe Arena Naţională, în returul semifinalelor Cupei României Timişoreana. În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 5-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici