Stoican: Sunt şi momente mai triste, eram pe un drum bun

Tehnicianul echipei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat sâmbătă seară, după remiza cu ASA Târgu Mureş, scor 1-1, că acest rezultat se datorează şi adversarului, care are în componenţă jucători experimentaţi, şi a menţionat că formaţia sa era pe un drum bun.

187 afișări
Imaginea articolului Stoican: Sunt şi momente mai triste, eram pe un drum bun

Flavius Stoican (Imagine: Octav Ganea/ Mediafax Foto)

"Indiferent că nu am obţinut un rezultat favorabil, eu sunt mulţumit atunci când mă uit în ochii jucătorilor şi văd că şi-au dorit mai mult. Azi acest rezultat se datorează şi adversarului. Au jucători cu foarte multe minute în prima ligă, e o echipă puternică, dar chiar dacă am plecat de la 0-1, după acea lovitură liberă am avut posibilitatea să câştigăm partida. Sunt şi momente mai triste, pentru că eram pe un drum bun. Niciodată nu voi reproşa ceva jucătorilor în public. Fiecare îşi dă seama dacă a greşit după analiza pe care o vom face. Ce e mai important este să gestionăm momentele dificile. Nu contează ce mă aşteptam eu din moment ce arbitrul a gândit că nu trebuie să-i dea roşu lui Stăncioiu. Astăzi ne-a lipsit Grecu, sper ca toţi să fie valizi începând cu meciul următor. Le voi da şansă tuturor. Nu avem rezerve şi titulari", a spus Stoican.

TITLURILE ZILEI

Tehnicianul a precizat că până la iarnă Cosmin Matei şi Lazăr cu siguranţă vor rămâne la Dinamo. "Eu sper să stea şi mai mult", a adăugat el.

Formaţia Dinamo a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1) partida disputată, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu echipa ASA Târgu Mureş, în etapa a treia a Ligii I. Golurile au fost marcate de Filip '45 pentru gazde şi Mureşan '9 pentru oaspeţi.

În minutul 29, portarul Cătălin Samoilă a apărat un penalti executat de N'Doye. Centralul Lucian Rusandu a acordat lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi după un henţ în careu al lui Popa.

ASA Târgu Mureş a rămas în inferioritate numerică în minutul 63, când a fost eliminat N'Doye.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici