Stoichiţă: Am făcut o greşeală în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai greu

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi au făcut o greşeală în prima repriză a meciului cu FC Vaslui, câştigat cu scorul de 2-1 (0-1), eroare în urma căreia şi-au făcut jocul mai greu

23 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Am făcut o greşeală în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai greu

Stoichiţă: Am făcut o greşeală în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai greu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"A fost un meci frumos, cu multe faze de poartă. Cred că noi am avut mai multe ocazii şi o posesie mai bună, dar am făcut o greşeală în prima repriză şi ne-am făcut meciul mai greu. La pauză le-am spus că vom câştiga sigur dacă au elan, mentalitate bună şi se pot desprinde de ce se întâmplă în jurul nostru. Nu ştiu unde vom ajunge cu atmosfera asta din jurul echipei, dar trebuie să menţinem spiritul Stelei şi să mergem mai departe. Nu pot decât să mă bucur că numele unui prieten bun ca Lăcătuş este strigat pe stadion. Vă rog să reţineţi ce am mai spus, Lăcătuş este vulturul de pe emblema Stelei, iar echipa sa joacă un fotbal ofensiv cum îmi place şi mie", a spus Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a dezvăluit că va avea o discuţie cu cei doi fundaşi centrali ai echipei sale, Sorin Ghionea şi Ionuţ Rada, cărora le-a reproşat indirect faptul că s-au avântat în atac spre finalul meciului. "Nu meritam să fim apostrofaţi în prima repriză, pentru că am avut ocazii, în timp ce Vasluiul a avut o ocazie şi a dat un gol. O să am o discuţie cu Ghionea şi cu Rada, pentru că nu e normal ca fundaşii să se avânte în atac la final, când şi un punct era bun. La Ploieşti am avut jocul în mână şi nu am reuşit să câştigăm nici măcar un punct", a menţionat antrenorul.

Tehnicianul grupării "roş-albastre" a precizat că jucătorul Cristian Tănase nu poate evolua pe toată durata unui meci. "Tănase nu e pregătit să joace 90 de minute şi, probabil, miercuri, la meciul cu Şerif Tiraspol, va juca doar în repriza a doua. I-am menajat pe Szekely, Surdu, Bicfalvi, tocmai pentru că vreau o raţie bună a cadrelor şi, probabil, pe ei mă voi baza pe de la început. Sper să profităm de şansa pe care o mai avem în Liga Europa, să câştigăm la Tiraspol şi să sperăm că Fenerbahce obţine un rezultat bun în meciul cu Twente", a mai spus Stoichiţă.

Întrebat despre gestul făcut imediat după golul marcat de Jansos Szekely, Mihai Stoichiţă a spus: "Le-am făcut semn să tacă celor vreo douăzeci de oameni, care stau în tribună în spatele meu şi mă înjură de la început până la sfârşit, din anumite interese probabil. Asta nu înseamnă că i-am jignit ci doar le-am spus să tacă pentru că e normal să fac asta atât timp cât am argumente. Şi am argumente".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici