Stoichiţă: Visăm la titlu, dar nu cred că ajungem la el

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, după victoria din meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 2-0, în Liga I, că visează la titlu, dar nu crede că va reuşi câştigarea acestuia.

131 afișări
Imaginea articolului Stoichiţă: Visăm la titlu, dar nu cred că ajungem la el

Mihai Stoichiţă (Imagine: Razvan Lupica-Mediafax Foto)

"A fost un meci frumos, jucat până la sacrificiu de ambele echipe. Îmi pare rău că am pierdut foarte mulţi jucători, meciul de astăzi s-a jucat de parcă ar fi fost o finală de campionat mondial. A fost o tensiune foarte mare. După eliminarea lui Chipciu, am ştiut să gestionăm foarte bine situaţia, dar cred că această eliminare a fost influenţată şi de faptul că nu ni s-a acordat un gol valabil. Din această cauză Chipciu a jucat mai tensionat, a greşit şi probabil că va fi suspendat două etape. În a doua repriză, Bicfalvi a fost şi improvizaţie, l-am trecut fundaş dreapta, pentru că nu se ma putrea mişca pe teren. Astfel că am jucat 8 contra 10. Visăm la titlu, dar nu cred că ajungem la el", a declarat Stoichiţă.

Stoichiţă a adăugat că ar fi bine ca toată lumea să joace aşa cum a făcut-o Concordia Chiajna:

"Ar fi bine să joace toţi aşa cum a făcut-o Chiajna, numai proştii fac speculaţii pe seama a ceea ce s-a jucat azi. Am rămas trăsnit când ni s-a spus că a fost aranjat. Nu mi s-a părut nimic necurat nici la meciul cu CFR. Suntem diabolici şi regizăm mai ceva ca Shakespeare".

Formaţia Steaua Bucureşti a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, în care stelistul Alex Chipciu a fost eliminat încă din minutul 34.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici