Stojkov ratează partida cu Oţelul Galaţi

Antrenorul echipei FC Botoşani, Leo Grozavu, a declarat miercuri că, pentru partida de duminică, de pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi, nu va putea conta pe Aco Stojkov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

110 afișări
Imaginea articolului Stojkov ratează partida cu Oţelul Galaţi

Stojkov ratează partida cu Oţelul Galaţi

"Nu îl putem recupera pe Stojkov până la ora jocului cu Oţelul. El s-a accidentat încă din debutul jocului cu Petrolul şi mi-a cerut schimbare încă din minutul 20. A rezistat până la pauză, însă pe urmă nu a mai putut intra. Acesta a şi fost motivul pentru care l-am schimbat pentru că până în momentul accidentării a făcut un joc bun", a spus Leo Grozavu.

Tehnicianul formaţiei botoşănene a precizat că nu-şi poate explica evoluţiile mai slabe ale fundaşului central Deniss Ivanovs: "Nu-mi explic de ce a jucat Ivanovs atât de slab în ultimele partide. După meciul cu Pandurii, am avut o discuţie cu el şi mi-a spus şi el că a fost cel mai modest meci pe care l-a făcut vreodată. La Ploieşti, a evoluat din nou slab. Nu mă aşteptam la un jucător cu experienţa sa să joace aşa. Nu cred că poate fi vorba de viaţă extrasportivă. Pur şi simplu cred că trece printr-o perioadă mai slabă".

Meciul FC Botoşani - Oţelul Galaţi va avea loc, duminică, de la ora 17.00, în etapa a XXX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici