Strângere de fonduri pentru tenismenii clasaţi în afara Top 100. Mouratoglou şi Tsitsipas vin în ajutorul sportivilor

  • Patrick Mouratoglou, antrenorul jucătoarei de tenis Serena Williams, şi Stefanos Tsitsipas, semifinalistul de la Australian Open din 2019, au lansat platforma "Beyond 100 Support"
  • Mouratoglou şi Tsitsipas vor să strângă bani să îi ajute pe tenismenii clasaţi în afara top 100 ATP şi WTA
  • Se pot dona bani sau se pot scoate la licitaţie obiecte valoroase
89 afișări
Imaginea articolului Strângere de fonduri pentru tenismenii clasaţi în afara Top 100. Mouratoglou şi Tsitsipas vin în ajutorul sportivilor

Strângere de fonduri pentru tenismenii clasaţi în afara Top 100. Mouratoglou şi Tsitsipas le vin în ajutor sportivilor

Antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou, şi semifinalistul de la Australian Open din 2019, Stefanos Tsitsipas, au lansat o campanie de strângere de bani pentru jucătorii clasaţi în afara Top-ului 100 ATP şi WTA, care au nevoie de ajutor în timpul pandemiei de coronavirus. 

Mouratoglou şi Tsitsipas au anunţat pe Twitter lansarea platformei Beyond 100 Support. 

"Lumea fotbalului este formată din mai multe nivele, iar majoritatea oamenilor nu-i văd pe jucătorii care joacă în fiecare săptămână pentru a reuşi în turnee, astfel încât să poată urca în clasament. 

Aceştia sunt jucătorii care au mult de suferit în această perioadă şi înfruntă realitatea de a fi nevoiţi să renunţe la visul lor. 

Aşa că hai să îi ajutăm".

Toţi cei care vor să se implice în campania lansată de Mouratoglou şi Tsitsipas pot face donaţii online. În plus, pe lângă bani, jucătorii care vor să ajute pot scoate la licitaţie obiecte valoroase, cu scopul de a strânge bani. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici