Strategie pentru sportul de masă în Braşov: noi terenuri de sport, Braşoviada şi kituri de echipamente

  • Autorităţile locale din oraşul Braşov propun o strategie privind sportul de masă.
  • Edilii vor să construiască noi terenuri de sport, să le ofere profesorilor echipamente de calitate şi să organizeze o competiţie locală numită Braşoviada.
1833 afișări
Imaginea articolului Strategie pentru sportul de masă în Braşov: noi terenuri de sport, Braşoviada şi kituri de echipamente

Strategie pentru sportul de masă în Braşov: noi terenuri de sport, Braşoviada şi kituri de echipamente

Propunerea Primăriei vizează realizarea unei strategii care va începe din şcoli. Profesorii vor primi kituri de echipamente, va fi organizată o competiţie între elevi şi vor fi deschise terenurile de sport din şcoli pentru cetăţeni.

„Începând din şcoală, să regândim modul în care se desfăşoară ora de educaţie fizică, asigurându-ne că elevii şi profesorii au acces la echipament de calitate. Va fi vorba de un buget anual per şcoală, prin care să se poată achiziţiona de la mingi până la tehnologie audio/video modernă. Un proiect important va fi Braşoviada, o competiţie sportivă anuală între elevii şi profesorii din şcolile Municipiul Braşov, dar şi din oraşele cu care suntem înfrăţiţi. Redeschiderea curţilor şcolilor pentru practicarea de sport în aer liber după ore este şi ea o opţiune atractivă, braşovenii militând deja de mult timp pentru această măsură. Viitoarea strategia pe sport prevede ca profesorii să primească un kit cu echipament personal care să conţină: 5 tricouri de sport, 2 treninguri şi o geantă de sport”, a explicat primarul oraşului Braşov, Allen Coliban, pe Facebook.

În afara şcolilor, autorităţile vor construi noi terenuri de sport, inclusiv pentru discipline inedite.

„Vom identifica locuri din cartierele oraşului în care să creăm noi locuri de joacă şi terenuri de sport. Iar terenurile existente le vom face mult mai uşor de găsit pe internet, dar şi prin amplasarea de indicatoare vizibile. Pe lângă sporturile tradiţionale, braşovenii vor avea posibilitatea să practice în locuri special amenajate, gratuit, sporturi precum frisbee golf sau wall ball”, a precizat Allen Coliban.

Toate propunerile vor fi discutate joi, în cadrul unei dezbateri organizate în mediul on-line.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici