Sud-Nord, scor 68-61, în All Star Game la baschet feminin de la Târgovişte

Echipa Sudului a învins echipa Nordului, cu scorul de 68-61 (40-45), în All Star Game la baschet feminin, care a avut loc la Târgovişte.

190 afișări
Imaginea articolului Sud-Nord, scor 68-61, în All Star Game la baschet feminin de la Târgovişte

Sud-Nord, scor 68-61, în All Star Game la baschet feminin de la Târgovişte

Spectacol la Târgovişte în All Star Game-ul feminin, Meciul Stelelor din 2014, în care au fost angrenate 28 de jucătoare şi patru antrenori din Liga Naţională.

Fetele au jucat baschet, dar mai ales promovând show-ul, au întrerupt meciul pentru a dansa împreună pe hitul "Happy" al lui Pharell Williams, au concurat la aruncări libere, slam-dunk sau de la trei puncte, în faţa publicului care a apreciat talentul participantelor, care au fost selecţionate de la fiecare echipă din campionat.

Scorul final a fost favorabil echipei Sudului, care s-a impus în faţa Nordului, cu 68-61 (40-45), dar a fost mai puţin important, baschetbalistele bucurându-se de sportul favorit.

FR Baschet a acordat la final mai multe premii: slam-dunk şi MVP - Britney Jones (CSM Târgovişte), Miss All Star Game - Romina Filip (Phoenix Galaţi), cea mai bună aruncătoare de trei puncte - Monica Boriga (ICIM Arad).

Jucătoarele care au participat la All Star Game sunt următoarele:

Nord: Tiffany Brown, Annemarie Pârău, Saşa Cadjo, Chastity Reed (CSU Alba Iulia), Jence Rhoads, Monica Boriga, Monica Engelman, Alina Crăciun (ICIM Arad), Andreea Orosz (CSM Satu Mare), L’Oreal Price, Ceciley Johnson (CSM Oradea), Flavia Ferenczi („U” Cluj), Adina Stoedin (BCM Danzio Timişoara), Kata Meszaroş (Nova Vita Tg. Mureş).
Antrenori: Jose Araujo (ICIM Arad) şi Petru Eleş (CSM Satu Mare).

Sud: Claudia Ene (Rapid Bucureşti), Samantha Prahalis, Kalis Loyd, Jasmine Watson (Sepsi Sf. Gheorghe), Britney Jones, Chrissy Givens, Andreea Huţanu, Lenita Sanford (CSM Târgovişte), Romina Filip (Phoenix Galaţi), Sonia Ursu, Gabriela Irimia, Karla Barthee (Olimpia Braşov), Raluca Matei (SCM Craiova), Alina Chivu (CSBT Alexandria).
Antrenori: Dan Fleşeriu (CSM Târgovişte) şi Dan Calancea (Olimpia Braşov).

Componenţa celor două selecţionate a fost decisă, începând cu 26 februarie, prin voturile fanilor, în proporţie de 30 la sută, ale presei, tot 30 la sută, şi ai reprezentanţilor Colegiului Central al Antrenorilor din cadrul FR Baschet (40 la sută). Potrivit anunţului de vineri al FRB au fost contabilizate 8.485 de voturi din partea publicului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici