Suma impresionantă încasată de FCSB în acest sezon european

Calificarea în primăvara europeană a Europa League vine la pachet cu o reţetă foarte bună din punct de vedere financiar pentru Gigi Becali. FCSB a produs deja un munte de bani în acest sezon european, iar meciurile cu Viktoria Plzen şi Lugano mai pot aduce o sumă importantă în contul clubului.

1578 afișări
Imaginea articolului Suma impresionantă încasată de FCSB în acest sezon european

Suma impresionantă încasată de FCSB în acest sezon european

Pentru eliminarea din play-off-ul Ligii Campionilor şi calificarea în grupele Europa League, FCSB a primit, în total, 5,6 milioane de euro, iar aventura în grupe a mai adus o sumă importantă. Vicecampioana României a strâns 1,08 milioane de euro ca urmare a celor trei victorii din primele trei etape, 120.000 de euro pentru egalul cu Hapoel Beer Sheva, dar şi 500.000 de euro pentru că s-a calificat matematic în 16-imile de finală ale competiţiei.

Aşadar, după primele patru etape, clubul lui Becali se poate mândri cu 7,3 milioane de euro obţinute, iar meciurile cu Viktoria Plzen şi Lugano îi pot rotunji conturile finanţatorului, deoarece FCSB va încasa câte 360.000 de euro pentru fiecare succes în ultimele două meciuri, dar şi 600.000 de euro, dacă va termina grupa pe primul loc.

TITLURILE ZILEI

În cel mai bun scenariu, FCSB poate ajunge la 8,5 milioane de euro, sumă în care nu sunt incluşi banii obţinuţi din vânzarea biletelor la meciurile de pe teren propriu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici