Şumudică, meciul anului în Turcia. L-a blocat pe Fatih Terim, Maxim a marcat în minutul 90+15

  • Echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep, a reuşit meciul anului în Turcia după ce a terminat la egalitate, 3-3, meciul cu Galatasaray de la Istanbul.
  • Şumudică l-a blocat practic în lupta pentru titlu pe Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray care ocupă acum locul 4 cu 51 de puncte, la 8 puncte faţă de liderul Istanbul BB.
  • Maxim a dat gol în minutul 90+15
1121 afișări
Imaginea articolului Şumudică, meciul anului în Turcia. L-a blocat pe Fatih Terim,  Maxim a marcat în minutul 90+15

Şumudică, meciul anului în Turcia. L-a blocat pe Terim după Galatasaray-Gaziantep

Echipa lui Marius Şumudică, Gaziantep, a reuşit meciul anului în Turcia după ce a terminat la egalitate, 3-3, meciul cu Galatasaray de la Istanbul.

Partida a fost una extrem de tensionată, cu o eliminare pentru Galata, Calik, în minutul 55, cu un gol anulat cu VARpentru Gaziantep în minutul 90+4 şi cu penalty transformat de Maxim în minutul 90+15.

"Am facut un meci imens. Am avut permanent încredere în jucătorii mei. Sunt mulţumit de echipă. Numai o echipă mare reuşeşte la Galata acasă să revină de la 3-1, aşa cum am făcut noi. Am avut gol valabil la 3-2, anulat aiurea, şi am avut la final penalty clar. În viaţa mea nu am văzut Galatasaray, la ea acasă, să tragă de timp aşa cum a făcut astăzi", a declarat Şumudică la finalul meciului.

Gaziantep FK a condus cu 1-0, iar apoi Galatasaray a condus cu 3-1 dar echipa lui Şumudică a reuşit să marcheze în minutul 77 şi apoi să egaleze în prelungiri.

Şumudică l-a blocat practic în lupta pentru titlu pe Fatih Terim, antrenorul celor de la Galatasaray care ocupă acum locul 4 cu 51 de puncte, la 8 puncte faţă de liderul Istanbul BB. Gaziantep ocupă locul 9 cu 34 de puncte.

Marcatori Galatasaray-Gziantep: Falcao '37, Belhanda '40 si Feghouli '66/ Djilobodji '17, Twumasi '77 si Maxim '90+15 (penalti) 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici