Super-transfer reuşit de CSU Craiova. Cicâldău a semnat cu Galatasaray pentru 6 milioane de euro

  • Cicâldău va juca în noul sezon la Galatasaray
  • Universitatea Craiova va încasa aproximativ 6 milioane de euro în schimbul românului
  • Fotbalistul va câştiga puţin peste un milion de euro pe an
450 afișări
Imaginea articolului Super-transfer reuşit de CSU Craiova. Cicâldău a semnat cu Galatasaray pentru 6 milioane de euro

Sursa foto: Mediafaxfoto

Fotbalistul echipei CSU Craiova, Alexandru Cicâldău, a fost transferat la vicecampioana Turciei, Galatasaray Istanbul. Tranzacţia a fost anunţată de clubul turc pe reţelele sociale.

În urma acestui transfer, Universitatea Craiova va încasa aproximativ 6 milioane de euro, dar şi 20% dintr-un viitor transfer al fotbalistului.
 
Cicâldău a semnat un contract pe cinci sezoane cu Galatasaray şi va avea un salariu anual de aproximativ 1,1 milioane de euro.
 
Fotbalistul de 24 de ani a fost transferat de la Viitorul în vara lui 2018, în schimbul sumei de un milion de euro, şi a marcat 33 de goluri în cele 129 de meciuri jucate pentru Universitatea Craiova. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici