SuperCupa României, difuzată de Pro TV miercuri, de la ora 20.45

Pro TV şi Voyo.ro vor difuza miercuri, de la ora 20.45, în direct, SuperCupa României, meciul dintre Steaua şi Petrolul Ploieşti urmând să fie comentat de Costi Mocanu şi Felix Drăghici, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

246 afișări
Imaginea articolului SuperCupa României, difuzată de Pro TV miercuri, de la ora 20.45

Pro TV difuzează miercuri, de la ora 20.45, în direct, SuperCupa României (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Pro TV fluieră startul noului sezon, miercuri seară, pe Naţional Arena: Steaua - Petrolul, în SuperCupa României. Sezonul 2013-2014 debutează miercuri seară, la ora 20.45, cu Steaua - Petrolul. Meciul dintre campioana României şi câştigătoarea Cupei se vede în direct la Pro TV şi pe Voyo.ro.

Steaua vine după un sezon excelent, în care a câştigat titlul după şapte ani, a ajuns până în optimile Europa League, a învins-o pe câştigătoarea Europa League, Chelsea, la Bucureşti şi vrea să arate că este gata pentru duelurile care vin. Echipa lui Reghecampf l-a pierdut pe golgeterul Rusescu, transferat vara aceasta la Sevilla, şi l-a adus pe italianul Piovaccari din Serie B. Toată lumea aşteaptă să vadă cum se descurcă Steaua în noua formulă, mai ales că aventura europeană începe în mai puţin de o săptămână.

Pe Naţional Arena şi-au anunţat prezenţa reprezentaţi de la AS Roma, echipa legendară a Italiei, care îl vrea pe Latovlevici. După "bijuteria" Chiricheş, pe care Steaua cere 8 milioane de euro, vin scouteri din Premier League, Primera Division, Serie A şi Bundesliga.

Petrolul Ploieşti a câştigat primul trofeu după 18 ani, Cupa României, după 1-0 cu CFR Cluj. Echipa lui Contra are de partea ei fanii, cei mai fanatici suporteri din Liga I. Interzise, neinterzise, nu vor lipsi nici fumigenele şi torţele. Tradiţia o cere. Steliştii vor veni însă şi ei în număr mare pentru a se face auziţi pe Naţional Arena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici