Superliga: Farul Constanţa-Rapid Bucureşti este derbiul ultimei etape a sezonului regulat

  • Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti vor juca sâmbătă în derbiul ultimei etape a sezonului regulat din cadrul Superligii de fotbal.
  • Tot sâmbătă se va disputa partida FC Argeş-Petrolul Ploieşti.
311 afișări
Imaginea articolului Superliga: Farul Constanţa-Rapid Bucureşti este derbiul ultimei etape a sezonului regulat

Prima partidă a zilei va începe la ora 17.30. FC Argeş şi Petrolul Ploieşti au nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Argeşenii au 27 de puncte şi se află pe penultimul loc în clasament, iar ploieştenii sunt pe locul 10 având 33 de puncte. Indiferent de rezultatul meciului, ambele formaţii vor juca în play-out.

A doua partidă a zilei se va desfăşura la Constanţa. Farul va întâlni formaţia Rapid Bucureşti. Constănţenii se află pe primul loc în clasamentul Superligii având 61 de puncte. Rapid este pe locul 5 cu 52 de puncte. Farul şi Rapid sunt calificate deja în play-off.

Etapa 30 este ultima din sezonul regulat al competiţiei. La finalul etapei, punctele obţinute de fiecare formaţie se vor înjumătăţi şi se va stabili ierarhia din play-off şi play-out.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici