Superliga: Ultimul loc în play-off se decide joi în restanţa dintre Sepsi OSK şi U Craiova 1948

U Craiova 1948 nu a reuşit duminică seara să-şi asigure prezenţa în play-off-ul Superligii la fotbal, după ce a fost învinsă în deplasare la Hermannstadt, în condiţiile în care Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pierdut în deplasare cu FCSB.

285 afișări
Imaginea articolului Superliga: Ultimul loc în play-off se decide joi în restanţa dintre Sepsi OSK şi U Craiova 1948

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Soarta locului 6, ultimul ce duce în play-off-ul Superligii la fotbal, putea fi decisă duminică seara, dacă U Craiova 1948 ar fi obţinut toate cele 3 puncte din confruntarea cu FC Hermannstadt.

Oltenii s-au învins însă singuri, prin autogolul neinspirat al lui Danny Henriques, din minutul 69, şi ocupă acum locul 6, cu 40 de puncte şi un meci restanţă, cel cu Sepsi OSK, programat a avea loc joi.

În celălalt meci jucat tot de la ora 21.00, Sepsi OSK a dat o replică slabă celor de la FCSB, care au jucat şi etapa aceasta fără antrenor pe bancă, dar au câştigat cu acelaşi scor ca şi sibienii, 1-0.

Bucureştenii au marcat singurul gol al meciului după o greşeală defensivă a lui Tamas, care a pasat greşit, iar Olaru a pasat în faţa porţii pentru Popescu, care a înscris un gol uşor, cu poarta goală, de la un metru.

FCSB a dominat partida, oaspeţii nepunând probleme deosebite tot meciul. Covăsnenii sunt pe 7, cu 39 de puncte, ceea ce face ca restanţa cu U Craiova 1948, cea care fusese întreruptă din motive de scandări xenofobe, să fie defapt „finala” pentru locul 6.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici