Suporterii echipei AEK Atena şi-au bătut propriul antrenor, pe Dusan Bajevici

Suporterii echipei AEK Atena l-au bătut, sâmbătă, pe antrenorul Dusan Bajevici, considerând că tehnicianul este un trădător deoarece a plecat în anii '90 la rivala Olympiakos Pireu, informează agenţia Datasport.

27 afișări
Imaginea articolului Suporterii echipei AEK Atena şi-au bătut propriul antrenor, pe Dusan Bajevici

Suporterii echipei AEK Atena şi-au bătut propriul antrenor, pe Dusan Bajevici (Imagine: Mediafax Foto)

Bajevici, care a fost lovit cu pumnii şi picioarele în timpul partidei amicale cu formaţia Kallithea, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a trebuit să aştepte două ore până să părăsească stadionul.

"Cer tuturor suporterilor echipei AEK Atena să-i izoleze pe aceşti delincvenţi. Ne vom adresa justiţiei pentru a lua măsuri asupra acestor persoane", a declarat preşedintele clubului elen, Stavros Adamides.

Dusan Bajevici, în vârstă de 61 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile Velez Mostar, AEK Atena, Olympiakos Pireu, PAOK Salonic, Steaua Roşie Belgrad şi Aris Salonic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici