Surpriză de proporţii în Cupa Germaniei, Bayern Munchen a fost eliminată

Campioana Germaniei, Bayern Munchen, a fost eliminată din Cupa Germaniei, în faza şaisprezecimilor de finală, de echipa de ligă secundă Holstein Kiel.

613 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii în Cupa Germaniei,  Bayern Munchen a fost eliminată

Surpiză de proporţii în Cupa Germaniei, Bayern Munchen a fost eliminată

Cele două echipe au terminat la egalitate după 90 de minute de joc, Kiel egalând la chiar ultimă fază de joc, în al cincilea minut suplimentar, în urma unei centrări reluate cu capul de Hauke Wahl.

Celelalte goluri ale meciului au fost marcate de Bartels (min. 37), pentru Kiel, şi de Gnabry (min. 14) şi Sane (min. 47).

În reprizele de prelungire nu s-a marcat, astfel că soarta partidei s-a decis la lovituri de departajare. Ambele echipe au transformat prima serie de câte 5 lovituri.

Marc Roca de la bavarezi a fost cel care a ratat primul şi a scos-o pe Bayern Munchen din competiţia surprizelor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici