Surpriză de proporţii! Anunţ uriaş în presa americană: cine ar urma să fie antrenorul Simonei Halep

Despărţirea dintre Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) şi Darren Cahill (53 de ani) a luat prin surprindere lumea tenisului mondial, dar presa americană anunţă că tot strategul australian ar putea deveni următorul antrenor al liderului mondial.

37823 afișări
Imaginea articolului Surpriză de proporţii! Anunţ uriaş în presa americană: cine ar urma să fie antrenorul Simonei Halep

Surpriză de proporţii! Anunţ uriaş în presa americană: cine ar urma să fie antrenorul Simonei Halep

Cahill a motivat "ruptura" de jucătoarea pe care a ghidat-o spre glorie argumentând că are nevoie de un an în care să stea mai mult alături de familie, însă sunt şanse destul de mari ca pauza luată de australian să nu fie una deloc mare. Conform americanilor de la "Lob and Smash", tehnicianul de la Antipozi ar putea reveni mult mai repede decât se aştepta oricine în echipa liderului mondial: "Cahill ar putea sa redevină antrenorul numărului unu mondial în viitorul apropiat", scriu jurnaliştii de peste Ocean.

Aceştia mai notează că Simona Halep şi-ar putea angaja un antrenor "interimar" în următoarea perioadă şi are şanse să aleagă un tehnician care să-i stea alături doar până când Darren îşi va rezolva problemele din familie şi se va putea întoarce în loja româncei pe care a condus-o spre primul trofeu de Grand Slam al carierei, Roland Garros 2019, şi poziţia de lider în ierarhia mondială a tenisului feminin.

ARTICOL PROSPORT

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici