Surpriză în turnelul de la Roma: Cine este prima adversară cu care va juca Simona Halep

Simona Halep va debuta în turneul de la Roma împotriva tinerei Naomi Osaka (21 WTA) care a învins-o categoric la Indian Wells.

2601 afișări
Imaginea articolului Surpriză în turnelul de la Roma: Cine este prima adversară cu care va juca Simona Halep

Surpriză în turnelul de la Roma: Cine este prima adversară cu care va juca Simona Halep

Simona Halep (1 WTA) va juca pentru a cincea oară în carieră împotriva lui Naomi - însă partida din turul doi de la Roma va fi doar a doua pe zgură între cele două - după un duel intens la ediţia 2016 a Roland Garros-ului, încheiat de Simona cu 4-6, 6-2, 6-3. Liderul mondial are avantaj de 3-1 la general şi un joc mult mai bine adaptat suprafeţei roşii.

Turneul de la Roma va stabili, până duminică, distribuţia exactă a capilor de serie pentru French Open. Simona este în urma danezei Caroline Wozniacki în clasamentul în timp real, astfel încât are nevoie de un parcurs la Foro Italico mai bun decât campioana de la Australian Open şi cel puţin o calificare în sferturi.

 

 

.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici