Sursă: echipele de fotbal din Rusia nu vor fi reprimite în competiţiile europene

  • Echipele din Rusia nu vor fi reprimite în fotbalul european.
  • Informaţia apare cu puţin timp înainte de o şedinţa a conducerii UEFA.
  • În paralel, oficiali din Rusia vehiculează ideea ca echipele ruseşti să se alăture federaţiei asiatice.
178 afișări
Imaginea articolului Sursă: echipele de fotbal din Rusia nu vor fi reprimite în competiţiile europene

Sursă: echipele de fotbal din Rusia nu vor fi reprimite în competiţiile europene

Echipele de fotbal din Rusia vor rămâne în afara competiţiilor europene, în condiţiile în care războiul din Ucraina continuă, potrivit unor surse ale Sky News. De asemenea, Rusiei i se va retrage dreptul de a găzdui Supercupa UEFA care ar trebui să se desfăşoare la Kazan în luna august.

Şefii federaţiei de fotbal din Rusia se vor întâlni cu reprezentanţii UEFA înainte de şedinţa de miercuri a comitetului executiv al organizaţiei. Presa de stat din Rusia a anunţat că oficialii ruşi vor folosi întâlnirea pentru a discuta despre revenirea cluburilor şi a echipelor naţionale la turneele internaţionale.

Totuşi, sursele susţin că nu există varianta ca UEFA să permită revenirea echipelor ruseşti atât timp cât războiul din Ucraina continuă. UEFA şi FIFA au suspendat echipele ruseşti în februarie anul trecut, la câteva zile după ce a început războiul.

Autorităţile din Rusia au lansat în dezbatere varianta potrivit căreia ruşii ar părăsi fotbalul european pentru a se alătura Confederaţiei Asiatice de Fotbal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
echipe,
rusia,
fotbal

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici