Svetlana Kuzneţova a câştigat turneul de la Washington

Jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuzneţova, cap de serie numărul 6, a câştigat, duminică, turneul de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 250.000 de dolari

193 afișări
Imaginea articolului Svetlana Kuzneţova a câştigat turneul de la Washington

Svetlana Kuzneţova a câştigat turneul de la Washington (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Kuzneţova, locul 23 WTA, a trecut, în finală, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-4, de Kurumi Nara (Japonia), poziţia 33 în ierarhia mondială.

Pentru succesul de la Washington, Svetlana Kuzneţova va primi 280 de puncte WTA şi un cec în valoare de 43.000 de dolari, în timp ce Nara va încasa 21.400 de dolari şi 180 de puncte WTA.

Proba de dublu de la Washington a fost câştigată de perechea Shuko Aoyama/Gabriela Dabrowski (Japonia/Canada), cap de serie numărul 2, care a trecut, în finală, cu scorul de 6-1, 6-2, de cuplul japonez Hiroko Kuwata/Kurumi Nara.

TITLURILE ZILEI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici