Svetlana Kuznetsova a învins-o pe Ashleigh Barty şi s-a calificat în finala de la Cincinnati

Svetlana Kuznetsova (153 WTA) a eliminat-o pe Ashleigh Barty, sâmbătă, scor 6-2, 6-4, şi s-a calificat în finala turneului de la Cincinnati.

518 afișări
Imaginea articolului Svetlana Kuznetsova a învins-o pe Ashleigh Barty şi s-a calificat în finala de la Cincinnati

Svetlana Kuznetsova a învins-o pe Ashleigh Barty şi s-a calificat în finala de la Cincinnati

Sportiva din Rusia s-a impus categoric în faţa locului 2 mondial şi a principalei favorite de la turneul nord-american. Kuznetsova a învins-o pe Barty după o partidă care a durat aproximativ o oră şi cinci minute.

În urma acestui rezultat, Naomi Osaka va rămâne lider mondial şi în clasamentul WTA care va fi actualizat luni. În cazul în care Barty s-ar fi impus, australianca ar fi avut şansa de a-şi recăpăta poziţia de lider în ierarhia feminină.

În finala de la Cincinnati, Svetlana Kuznetsova va întâlni câştigătoarea din partida Madison Keys (18 WTA) - Sofia Kenin (22 WTA). Cele două sportive din Statele Unite ale Americii se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici