Ţălnar: Întâlnim cea mai titrată echipă, dar mergem să luăm puncte în Ghencea

Antrenorul FC Braşov, Cornel Ţălnar, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa lui va merge în Ghencea pentru meciul cu Steaua plină de speranţe "după evoluţiile bune din ultimele etape", transmite corespondentul MEDIAFAX.

52 afișări
Imaginea articolului Ţălnar: Întâlnim cea mai titrată echipă, dar mergem să luăm puncte în Ghencea

Cornel Ţălnar (Imagine: Mihai Dăscălescu / Mediafax Foto)

"Jocul cu Steaua este foarte important pentru noi. Evoluţiile bune din ultimele şase etape ne dau speranţe că putem face o figură frumoasă în Ghencea. Ştim că întâlnim cea mai titrată şi de departe cea mai bună echipă din campionat, dar noi vom merge hotărâţi să scoatem puncte din acest joc. Suntem pe drumul cel bun. Chiar dacă Steaua are 9 puncte avans, sunt convins că vor trata foarte serios meciul cu noi. Îmi doresc să fie un meci spectaculos, iar cel mai bun să câştige. Într-un meci cu Steaua depinde foarte mult forma de moment, dar şi de şansă. Din păcate, avem cinci jucători care dacă vor primi cartonaş galben în meciul cu Steaua vor fi suspendaţi pentru jocul cu Dinamo, unul la fel de important pentru noi. Nu voi menaja niciun jucător şi sper să scăpăm de avertismente pentru că ne aşteaptă meciuri dificile", a declarat Ţălnar.

Tehnicianul braşovenilor a adăugat că i-a explicat lui Gheorghe Hagi declaraţia pe care a făcut-o înainte de meciul Viitorului cu Steaua, atunci când a spus că speră ca "Steaua să îşi respecte blazonul", şi că acesta a înţeles. "Am discutat cu Hagi zile trecute şi i-am explicat că am spus doar că Steaua este echipa mai valoroasă şi este normal să câştige. Pe Hagi îl cunosc de foarte mulţi ani, nu am avut niciodată niciun conflict cu el şi cred că a înţeles că nu a fost vorba de nicio răutate. Şi acum îmi doresc ca Steaua să îşi apere corect şansele cu noi, pentru că aşa este normal. Anamaria Prodan m-a sunat după meciul cu Astra şi m-a felicitat. Nu ştiu cum vom fi primiţi în Ghencea, dar cred că ar trebui să fim primiţi cu aplauze pentru că după ultimele rezultate în primul rând ne-am ajutat pe noi, dar indirect şi Steaua", a declarat antrenorul FC Braşov.

FC Braşov întâlneşte Steaua, luni, de la ora 20.00, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici