Tamaş: Meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut

Fundaşul Gabriel Tamaş a declarat, sâmbătă seară, că România merita mai mult în meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, subliniind însă că este bine că jucătorii pregătiţi de Victor Piţurcă nu au pierdut partida de pe Arena Naţională.

59 afișări
Imaginea articolului Tamaş: Meritam mai mult, dar e bine că nu am pierdut

Gabriel Tamaş (Imagine: Constantin Vladescu/ Mediafax Foto)

"Cred că meritam mai mult, am dominat jocul. La un moment dat mi s-a părut că avem jocul sub control, dar fotbalul este nedrept şi aţi văzut ce s-a întâmplat de la o fază fixă. Au avut o fază fixă şi au dat gol. Nu am văzut faza golului doi, dacă a fost ofsaid sau nu, păcat că a fost ofsaid. Este normal să se arunce torţe şi fumigene, există o rivalitate între români şi maghiari. Doare, nu doare, e bine totuşi că nu am pierdut. Acum ne cam trebuiesc cele trei puncte cu Finlanda, că am pierdut două puncte azi. Lucian Sânmărtean mi-a plăcut foarte mult, mă bucur mult că a revenit, sper să o şină tot aşa şi să ne ajute pe viitor. Ar fi o pierdere foarte mare dacă am avea terenul suspendat, suporterii ne-au încurajat din minutul 1 până în 95, ce să faci dacă mai aruncă o torţă", a declarat Tamaş.

Jucătorul echipei Watford, indisponibil pentru acest meci din cauza unei accidentări, a afirmat că nu ştie deocamdată când va reveni pe teren: "Pentru mine a fost foarte greu, a trebuit să stau pe două scaune, din cauza piciorului. Doctorii decid când aş putea reveni, eu mă ocup de recuperare, când o vrea Dumnezeu".

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici