Ţara Galilor s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de Rugby, după ce a învins Franţa cu 20-19

Ţara Galilor s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de Rugby, după o victorie cu Franţa cu 20-19. Am asistat la o luptă teribilă între cele două reprezentative din Six Nations, galezii profitând în cele din urmă de un cartonaş roşu văzut de francezi în minutul 49, în urma unui gest nesportiv.

228 afișări
Imaginea articolului Ţara Galilor s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de Rugby, după ce a învins Franţa cu 20-19

Ţara Galilor s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale de Rugby, după ce a învins Franţa cu 20-19

Francezul Vahaamahina a fost eliminat în minutul 49, după ce l-a lovit intenţionat cu cotul pe Aaron Wainwright într-o grămadă. Aflată la conducere în acel moment cu 19-10, Franţa a jucat apoi cu un om mai puţin. Vahaamahina reuşise un eseu în primele 10 minute. A fost al doilea meci de la Cupa Mondială de Rugby din Japonia între două echipe din SIX Nations. În grupă s-a mai jucat Irlanda – Scoţia 27-3. Anglia – Franţa nu s-a mai disputat din cauza taifunului care a lovit Japonia.

Emisfera Nordică a ajuns în semifinale cu două naţiuni, Anglia şi Ţara Galilor, după ce în urmă cu patru ani nu a avut nicio reprezentantă între cele mai bune patru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici