TAS va da joi verdictul în cazul acordării titlului în Liga 1. Cristian Bivolaru, managerul general al clubului Viitorul: Cred că vom câştiga

Managerul general al clubului Viitorul, Cristian Bivolaru, a confirmat pentru MEDIAFAX că Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne va da în cursul zilei de joi verdictul în cazul acordării titlului în Liga 1, arătându-se încrezător că echipa sa va avea câştig de cauză.

210 afișări
Imaginea articolului TAS va da joi verdictul în cazul acordării titlului în Liga 1. Cristian Bivolaru, managerul general al clubului Viitorul: Cred că vom câştiga

TAS va da joi verdictul în cazul acordării titlului în Liga 1. Cristian Bivolaru, managerul general al clubului Viitorul: Cred că vom câştiga (Imagine: ANDREEA ALEXANDRU/ MEDIAFAX FOTO)

"Ne-au anunţat că mâine se va da decizia. Nu ştim la ce oră, dar sunt optimist şi cred că vom câştiga", a declarat Cristian Bivolaru pentru agenţia MEDIAFAX.

Viitorul şi FCSB au terminat sezonul trecut la egalitate de puncte, câte 44. Echipa lui Hagi, care a obţinut o victorie şi o remiză cu FCSB în play-off, a fost desemnată campioană de forurile din România.

Ulterior, FCSB a contestat la TAS titlul cucerit de către Viitorul, pe motiv că regulamentul nu este clar şi nu precizează că se iau în considerare doar meciurile directe din play-off drept criteriu de departajare în caz de egalitate de puncte. Dacă s-ar fi luat în calcul atât rezultatele din sezonul regulat, cât şi cele din play-off, înregistrate între cele două formaţii, echipa din Capitală ar fi avut câştig de cauză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici