Tatăl unui fotbalist celebru a fost arestat după o ceartă cu partenera mai tânără pentru care s-a despărţit de soţie

Ted Terry (65 de ani), tatăl lui John Terry, legenda lui Chelsea, a fost arestat, sâmbătă, după ce a fost implicat într-un conflict cu partenera sa, Evelyn Minkey.

1490 afișări
Imaginea articolului Tatăl unui fotbalist celebru a fost arestat după o ceartă cu partenera mai tânără pentru care s-a despărţit de soţie

Tatăl unui fotbalist celebru a fost arestat după o ceartă cu partenera sa

Mai mult de doisprezece poliţişti au sosit, sâmbătă, la locuinţa cuplului, după ce Minkey a fugit în stradă strigând: ”Este un psihopat. Luaţi-l de lângă mine”. Potrivit foxsports.com, aceasta a implorat vecinii să anunţe autorităţile.

Unul dintre vecinii cuplului a mărturisit că femeia l-a acuzat pe Terry de faptul că i-a furat geanta şi că i-a aruncat cu telefonul în cap.

Potrivit aceleiaşi surse, la sosirea poliţiştilor, Terry s-a opus ofiţerilor, spunându-le: ”Plecaţi de aici. Faceţi-vă o favoare. Lăsaţi-mă în pace”.

După ce a fost eliberat, se pare că tatăl fostului fotbalist a fost condus înapoi la locuinţa sa în valoare de 380.000 de lire sterline.

Încă nu este cunoscut faptul dacă Evelyn Minkey a depus o plângere împotriva sa, însă se pare că la câteva ore de la acest incident, cei doi s-au împăcat, cuplul fiind văzut împreună la un supermarket. Vecinii acestora spun că, doar cu şase zile înainte ca Ted Terry să fie arestat, cei doi au mai fost implicaţi într-un conflicat desfăşurat pe stradă.

Nu este pentru prima dată când tatăl lui John Terry are probleme cu legea. Acesta a mai avut condamnări pentru vătămare corporală, trafic de cocaină şi fapte de rasism.

Ted Terry s-a despărţit de mama lui John Terry, Sue (60 de ani), după ce a început o relaţie cu Evelyn Minkey care locuia la doar câteva minute distanţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici